Αρχική Ειδήσεις Επανέναρξη δραστηριοτήτων στο εργοτάξιο στις Σκουριές

Επανέναρξη δραστηριοτήτων στο εργοτάξιο στις Σκουριές

0
Διαφήμιση

Επανέναρξη των κατασκευαστικών δραστηριοτήτων στο εργοτάξιο στις Σκουριές ανακοίνωσε η Eldorado Gold, μετά την έγκριση της τεχνικής μελέτης της «Ελληνικός Χρυσός» από το υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος.

Ο Πωλ Ράιτ, πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος της Eldorado χαιρέτισε την απόφαση του υπουργείου και δήλωσε «ευχαριστημένος» από τη συνεχή επικοινωνία μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

«Αυτή η εποικοδομητική εργασία συνέβαλε σ’ άλλες πρόσφατες εγκρίσεις, συμπεριλαμβανομένων των αδειών για τις κατασκευές στις Σκουριές (Φεβρουάριος του 2016) και για τις εγκαταστάσεις στην Ολυμπιάδα (Μάρτιος 2016)» πρόσθεσε.

«Πιστεύω ότι τώρα υπάρχει μία πολύ βελτιωμένη κοινή αντίληψη μεταξύ της εταιρείας και του υπουργείου, όσον αφορά στα σημαντικά οφέλη που μπορεί να έχει η ελληνική κοινωνία και οικονομία από την αξιοποίηση των ορυκτών πόρων στην Ελλάδα» επισήμανε στη συνέχεια.

Καταλήγοντας, τόνισε ότι «προσβλέπουμε στη συνεργασία με το υπουργείο για να προωθήσουμε τα έργα στις Σκουριές και την Ολυμπιάδα, για το όφελος όλων των ενδιαφερόμενων».

Σημειώνεται ότι οι εργασίες στο εργοτάξιο στις Σκουριές, είχαν ανασταλεί από τον Ιανουάριο του 2016, κατόπιν απόφασης του υπουργείου.

Διαφήμιση