Αρχική Τουρισμός Εκτινάσσεται ο τουρισμός με κρουαζιερόπλοια στα Χανιά!

Εκτινάσσεται ο τουρισμός με κρουαζιερόπλοια στα Χανιά!

0

Τρεις νέες αφίξεις κρουαζιερόπλοιων που από την αρχή της περιόδου της κρουαζιέρας έχουν φθάσει πλέον τα 22, είχαμε σήμερα στο λιμάνι της Σούδας…

Το «Celebrity Egunox» με χωρητικότητα 3.100 επιβάτες και 1.250 άτομα πλήρωμα κατέφθασε στη Σούδα στις 07:00 προερχόμενο από την Μύκονο και θα αναχωρήσει στις 17:00 με προορισμό το Κουσάντασι της Τουρκίας.

Το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο, αν και ναυπηγήθηκε μόλις το 2009, έχει πρόσφατα ανακαινισθεί δίνοντας έμφαση στην επιπλέον πολυτέλεια των κοινόχρηστων χώρων καθώς διαθέτει αληθινό γκαζόν στο ανώτερο κατάστρωμα του κρουαζιερόπλοιου για χρήση των επιβατών, πολυτελή εστιατόρια και μπαρ και άλλους χώρους.

Το πλοίο θεωρείται από τα πλέον φιλικά προς το περιβάλλον κρουαζιερόπλοια διεθνώς, καθώς παράγει ενέργεια από φωτοβολταϊκά συστήματα ενώ διαθέτει πρωτοποριακά συστήματα ανακύκλωσης.

Το «Celestyal Nefeli» με χωρητικότητα 1.074 επιβάτες και 370 άτομα πλήρωμα, κατέφθασε στη Σούδα στις 08:15 προερχόμενο από το Ναύπλιο και θα αναχωρήσει στις 18:00 με προορισμό το Τσεσμέ της Τουρκίας.

Το «Ζenith» με χωρητικότητα 1.828 επιβάτες και 620 άτομα πλήρωμα, κατέπλευσε στη Σούδα στις 10:30 προερχόμενο από το Αργοστόλι και θα αναχωρήσει στις 19:30 με προορισμό τον Πειραιά.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία «Croisieres De France» στην οποία ανήκει το «Zenith» προσεγγίζει για πρώτη φορά τα Χανιά, μετά την αναλυτική παρουσίαση του λιμένα της Σούδας και του προορισμού των Χανίων που έγινε από το λιμενικό ταμείο Χανίων σε υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας τον Φεβρουάριο του 2015 στα κεντρικά της γραφεία στη Μαδρίτη.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here