Αρχική Ειδήσεις Διακεκριμένοι ομιλητές στο Intelligent Leaders’ Summit

Διακεκριμένοι ομιλητές στο Intelligent Leaders’ Summit

0
Διαφήμιση

Τις διεργασίες του IntelligentLeadersSummit που διοργανώνει το Εconomist με την υποστήριξη της SAP και με θέμα “Oxygenatingthefuturethroughdigitalstrategy” θα τιμήσουν με την παρουσία τους σπουδαίοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που έχουν διακριθεί στον χώρο του ψηφιακού κόσμου.

Με στόχο να παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις του ψηφιακού κόσμου, αλλά και πώς η μετάβαση στην ψηφιακή εποχή μπορεί να συμβάλει στην ανάκαμψη και ανάπτυξη της Ελλάδας, το summit θα φιλοξενήσει σημαντικούς ομιλητές όπως ο Δρ Σταμάτιος Κριμιζής, και ο πρώην Αντικαγκελάριος και Υπουργός Εξωτερικών της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Joschka Fischer.

Eνώ στο πλαίσιο τεσσάρων διαφορετικών panels με τη συμμετοχή εκπροσώπων του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου, θα συζητηθούν θέματα που αφορούν την προώθηση της ανάπτυξης στην Ελλάδα σε εποχές οικονομικής αβεβαιότητας, τον ρόλο του ηγέτη στην ψηφιακή επιχείρηση και την ανθρωποκεντρική επιχείρηση στην ψηφιακή εποχή.

Πιο αναλυτικά, η εκδήλωση θα ανοίξει με τον χαιρετισμό του John Andrews, consultant editor του περιοδικού The Economist, ο οποίος θα αναφερθεί στις προβλέψεις του Economist, καθώς και στις τελευταίες τάσεις της ψηφιακής εποχής.

Αμέσως μετά, ο διακεκριμένος Ελληνο-Αμερικανός επιστήμονας, Δρ Σταμάτιος Κριμιζής, Head Emeritus and Principal Staff, Principal Investigator, NASA: Voyager 1, 2 LECP, Cassini-MIMI, applied physics laboratory, Johns Hopkins University, θα μιλήσει για την καινοτομία και τον στρατηγικό σχεδιασμό ως το κλειδί για την οικονομική ανάπτυξη.

Στη συνέχεια, εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, με τη συμμετοχή των Kώστα Φωτάκη, Αναπληρωτή Υπουργού Έρευνας και Καινοτομίας, Λόη Λαμπριανίδη, Γενικού Γραμματέα Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων στο Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Κώστα Χατζηδάκη, Aντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντρέα Λοβέρδου, Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, και Χάρη Θεοχάρη, Βουλευτή, θα συζητηθεί το θέμα της ώθησης της ανάπτυξης στην Ελλάδα μέσα στο περιβάλλον οικονομικής αβεβαιότητας.

Αμέσως μετά, οι κ. Μαρία Οικονομίδου, Country Manager της Dell για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, ο Δημήτρης Κουτσιολούτσος, Διευθύνων Σύμβουλος της Farmers Republic, ο Μιχάλης Βλασταράκης, Γενικός Διευθυντής Marketing, Εταιρικής Επικοινωνίας & Πελατειακών Σχέσεων της Eurobank, ο Charles Clark, Chief Strategic Advisor στη Real Consulting και ο Νίκος Αγγούρης, Partner και Τechnology Leader, Deloitte, θα συζητήσουν τις τελευταίες τάσεις όσον αφορά τη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή και θα αναλύσουν πώς οι εταιρείες μπορούν να αναπτύξουν στρατηγικές για την καλύτερη και αποδοτικότερη λειτουργία τους.

Με την παρουσία του Ανδρέα Ξηρόκωστα, Country Manager για τη SAP σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, το τρίτο πάνελ θα ασχοληθεί με τον ρόλο των ηγετών στη συνεχή προσπάθεια διατήρησης του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος μιας εταιρείας, σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Με τον κ. Ξηρόκωστα θα συζητήσουν οι Ανδρέας Αθανασόπουλος, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Dixons Southeast Europe (Kotsovolos), o Σταύρος Κρασαδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Singular Logic, η Κωνσταντίνα Καλλιμάνη, Executive Director της εταιρίας Καλλιμάνης, η Ελευθερία Μαμιδάκη, Director Mamidoil, Jetoil και ο Λεωνίδας Κωβαίος, IT Advisory Leader στην Ernst & Young.

Στο τελευταίο πάνελ, στελέχη που προέρχονται από τον κλάδο της διαχείρισης ανθρώπινων πόρων και συγκεκριμένα οι κυρίες Έλενα Γκίκα, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού στο Costa Navarino, Τολίνα Λιαροπούλου, Διευθύντρια HR της Upstream, καθώς και η Έλενα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου ΟΤΕ, θα συζητήσουν για τη δυναμική της ανθρωποκεντρικής ψηφιακής επιχείρησης.

Οι εργασίες του summit θα ολοκληρωθούν με το gala dinner, στο πλαίσιο του οποίου ο Μάνος Ραπτόπουλος, COO της SAP για τη Νότια Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική θα καλωσορίσει τον Joschka Fischer, πρώην Αντικαγκελάριο και Υπουργό Εξωτερικών της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, ο οποίος θα τιμήσει με την παρουσία του το summit και θα μιλήσει για τους πυλώνες που μπορούν να συμβάλουν στην ανάκαμψη της Ελλάδας σε μια εποχή αλλαγών για όλη την Ευρώπη.

Tο Intelligent Leaders’ Summit πραγματοποείται αυτήν την Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016 στο ξενοδοχείο Astir Palace, στη Βουλιαγμένη.

 

Διαφήμιση