Αρχική Ειδήσεις Athens Gardens festival» στον Εθνικό Κήπο

Athens Gardens festival» στον Εθνικό Κήπο

0

Σε χώρο καλλιτεχνικής έκφρασης και δημιουργίας θα μετατραπεί από τις 3 έως τις 5 Ιουνίου ο Εθνικός Κήπος. Εκεί, θα πραγματοποιηθεί το «Athens Gardens Festival» που θα φιλοξενήσει εννέα θεματικές συναυλίες με μουσικές και τραγούδια από τον κινηματογράφο.

Το φεστιβάλ συνδιοργανώνεται από το Αθηναϊκό καλλιτεχνικό δίκτυο και τον ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων).

To Αθηναϊκό καλλιτεχνικό δίκτυο δημιουργήθηκε το 2012 από πολλές καλλιτεχνικές ομάδες και απλούς εθελοντές με στόχο «την αξιοποίηση στο μέγιστο δυνατό βαθμό του καλλιτεχνικού και μη, εθελοντισμού, την ανάδειξη του εγχώριου καλλιτεχνικού δυναμικού στην Ελλάδα και το εξωτερικό, την ενίσχυση του πολιτιστικού τουρισμού, τη στήριξη των πολιτιστικών και κοινωνικών αξιών και την πολιτιστική αναβάθμιση της Αθήνας που συνεπάγεται αναβάθμιση της ποιότητας ζωής».

Το Αθηναϊκό καλλιτεχνικό δίκτυο, εκτός από το Athens Gardens festival διοργανώνει κάθε χρόνο το μήνα Οκτώβριο, το δεκαήμερο πολυ-φεστιβάλ «μικρό Παρίσι των Αθηνών».

Παρασκευή 3 Ιουνίου

18.00 Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Αθηναίων. Περίπατος της Φιλαρμονικής από το Σύνταγμα στα δρομάκια του Εθνικού κήπου.

19.00 Οι Carousel στοσινεμά– Carousel in cinema

20.15 Επτάηχον – Eptaichon

Σάββατο 4 Ιουνίου

18.00 Οι Dilemma σε κινηματογραφικές μουσικές αφηγήσεις

19.00 “Όνειρο στον κήπο” – Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα Ν.Π.

20.15 O soundtrack συνθέτης Μάριος Στρόφαλης συναντά την Τέτη Κασιώνη και το κουιντέτο της.

Κυριακή 5 Ιουνίου

18.00 “8tetto” (Φωνητικό)

19.00 «ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΓΑΠΗΣ από τον Κινηματογράφο» από το μουσικό Σύνολο «Ηellenic ΜusicaViva». Διδασκαλία – Διεύθυνση: Λουντμίλα Λιμόροβα

20.15 BigBand του Δήμου Αθηναίων

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here