Αρχική Ειδήσεις Αποκτήστε τον δικό σας κήπο στο Πανεπιστημιακό Αγρόκτημα

Αποκτήστε τον δικό σας κήπο στο Πανεπιστημιακό Αγρόκτημα

0

Έως εξαντλήσεως των διαθέσιμων κήπων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις οι πολίτες που ενδιαφέρονται να φτιάξουν τον δικό τους κήπο στις εκτάσεις του Πανεπιστημιακού Αγροκτήματος του ΑΠΘ, στη Θέρμη. Άμεσα διατίθενται 100 κήποι, με έκταση 100 τ.μ. ο καθένας.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Τμήματος Γεωπονίας και του Αγροκτήματος του ΑΠΘ. Στους χρήστες παρέχεται συμβουλευτική υποστήριξη από φοιτητές της Σχολής και γεωπόνους και νερό άρδευσης, με ανεξάρτητη παροχή σε κάθε τεμάχιο. Η καλλιέργεια γίνεται σύμφωνα με τις αρχές της βιολογικής γεωργίας.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όλοι οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης και η διάθεση των κήπων θα γίνει με σειρά προτεραιότητας.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα ανέρχεται στο ποσό των 120 ευρώ ετησίως, ενώ τα έσοδα που θα προκύψουν θα διατεθούν στο Ταμείο του Αγροκτήματος και θα χρησιμοποιούνται για τις λειτουργικές ανάγκες των κήπων, την επέκταση του προγράμματος, τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την εκπαίδευση των φοιτητών.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here