Αρχική Ελληνικά Προϊόντα 5η Παγκρήτια έκθεση «Κρήτη: Η Μεγάλη Συνάντηση»

5η Παγκρήτια έκθεση «Κρήτη: Η Μεγάλη Συνάντηση»

0

Η Παγκρήτια έκθεση «Κρήτη: Η Μεγάλη Συνάντηση» η έκθεση θεσμός που πραγματοποιείται για 5η φορά, ανοίγει και πάλι τις πύλες της προκειμένου να υποδεχτεί χιλιάδες κόσμου και εκατοντάδες εμπορικούς επισκέπτες.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 2 έως και την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο Νέο Φάληρο και γίνεται με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης. Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη.

Στόχοι της διοργάνωσης

Μέσα από το νέο ραντεβού τους με το κοινό της πρωτεύουσας οι διοργανωτές στοχεύουν:

– Να γνωρίσουν καλύτερα στους καταναλωτές της Αττικής τα κρητικά προϊόντα, να τα γευθούν και να τα προμηθευτούν απ’ ευθείας από τους παραγωγούς και τους μεταποιητές.

– Να φέρουν σε επαφή τις Κρητικές επιχειρήσεις με τους χονδρεμπόρους και τα δίκτυα διανομής, συνάπτοντας σχέσεις συνεργασίας.

– Να τοποθετήσουν τα κρητικά προϊόντα σε περισσότερα σημεία πώλησης, κατακτώντας μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς.

– Ταυτόχρονα, να προωθήσουν το σύγχρονο πρόσωπο της Κρήτης, γνωστοποιώντας στους χιλιάδες επισκέπτες, τις εξαιρετικές τουριστικές υποδομές που διαθέτει το νησί, με σκοπό να το αναδείξουν ως τον ιδανικό τουριστικό προορισμό δώδεκα μήνες το χρόνο.

Έκθεση χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων

Η νέα διοργάνωση θα καλύπτει έκταση χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων και θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε αυτή, επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της παραγωγικής διαδικασίας, μονάδες παραγωγής και μεταποίησης αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, συνεταιριστικές οργανώσεις, Επιμελητήρια, Δήμοι κ.α.

Επιχειρήσεις που με τη συμμετοχή τους θέλουν να αναδείξουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παράγουν.

Παράλληλες εκδηλώσεις:

Παράλληλα με το εμπορικό της μέρος, η έκθεση θα εμπλουτίζεται από πλήθος πολιτιστικών, μουσικοχορευτικών και ενημερωτικών εκδηλώσεων που αναδύουν το άρωμα και την κουλτούρα της Κρήτης και γίνονται πόλος έλξης για τους χιλιάδες επισκέπτες.

Μουσική, χορός, φορεσιές, γαστρονομία, γεύσεις και μυρωδιές θα σας ταξιδέψουν στις ομορφιές της Κρήτης και θα σας προσφέρουν μοναδικές στιγμές κεφιού και συγκίνησης.

Για την άρτια διεξαγωγή των παράλληλων εκδηλώσεων, οι διοργανωτές συνεργάζονται μεθοδικά με τα κρητικά πολιτιστικά Σωματεία της Αττικής, με εξέχουσες προσωπικότητες και άριστους επαγγελματίες.

Ταυτόχρονα όμως καλούν οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο φορέα ή φυσικό πρόσωπο να καταθέσει τις προτάσεις του, προκειμένου να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων.

Επιχειρηματικές συναντήσεις Β2Β

Ξεχωριστής σημασίας είναι και η εκδήλωση διασύνδεσης των επιχειρήσεων (Β2Β), που οργανώνεται με το Ινστιτούτο Τεχνολογίας και Έρευνας Κρήτης Ι.Τ.Ε. και το Δίκτυο «Πράξη». Σίγουρα θα έχει πολλαπλασιαστικά οφέλη για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις – εκθέτες, οι οποίες θα συμμετέχουν χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

Προβολή της έκθεσης

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διοργανώσεις των εκθέσεων «Κρήτη: Η Μεγάλη Συνάντηση» προβάλλονται από ένα ευρύ δίκτυο μέσων ενημέρωσης παγκρήτιου αλλά και πανελλαδικού χαρακτήρα και έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των επισκεπτών.

Κυρίως όμως, καθιερώθηκαν ως σημαντικό βήμα προβολής και διάδοσης της Κρήτης, των προϊόντων, των υπηρεσιών και των ανθρώπων της.

Δηλώσεις συμμετοχής

Καλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που θέλουν να συμμετέχουν με εκθεσιακό περίπτερο, να δηλώσουν άμεσα τη συμμετοχή τους σε αυτό το κορυφαίο γεγονός και να δώσουν την προοπτική που αξίζει στη δική τους δραστηριότητα.

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης:

Η έκθεση θα λειτουργεί από Πέμπτη 2 έως Κυριακή 5 Ιουνίου από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Οι επισκέπτες της έκθεσης

Οι επισκέπτες της έκθεσης χωρίζονται σε δύο κυρίως κατηγορίες:

– Στους επισκέπτες κοινού: ιδιώτες που αγαπούν την Κρήτη, εμπιστεύονται την φημισμένη κρητική διατροφή και επιθυμούν να προμηθευτούν προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας απευθείας από τους εκθέτες, αλλά και σε όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τις παράλληλες εκδηλώσεις.

– Στους εμπορικούς επισκέπτες: επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων που επισκέπτονται την έκθεση με στόχο να συνάψουν σχέσεις συνεργασίας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τις παρακάτω κατηγορίες επισκεπτών των 2 προηγούμενων διοργανώσεων: Super markets, Mini markets, Παντοπωλεία, Εστιατόρια, Ταβέρνες, Μεζεδοπωλεία, Εταιρείες Διανομών, Εταιρείες Εμφιάλωσης και Συσκευασίας, Εταιρείες Διακίνησης, Μεταφοράς Εμπορευμάτων, Εταιρείες Logistics, Κάβες, Ξενοδοχεία, Πρακτορεία Ταξιδίων, Τουριστικοί Πράκτορες (Ελλάδα και εξωτερικό).

Πάροχοι Καινοτόμων Προϊόντων, Λιανικό Εμπόριο Καλλυντικών και Προϊόντων Υγείας, όπως επίσης εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Πώληση Βιολογικών Προϊόντων και στους Εναλλακτικούς Τρόπους Υγείας, Κρητικά Σωματεία, Σύλλογοι κτλ.

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση μπορείτε να βρείτε στο www.pagritiaekthesi.gr και στο τηλέφωνο 2810-213318

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here