Αρχική Ειδήσεις Βραβεία περιβαλλοντικής ευαισθησία OIKOΠOΛIΣ 2016

Βραβεία περιβαλλοντικής ευαισθησία OIKOΠOΛIΣ 2016

0
Διαφήμιση

Την Τελετή Απονομής των Βραβείων, με την παρουσία προσωπικοτήτων από την Πολιτεία, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Επιστημονική Κοινότητα, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, των Ενεργών Πολιτών, της Επιχειρηματικής Κοινότητας, καθώς και εκπροσώπων των Μέσων Ενημέρωσης, διοργανώνει το Σάββατο 4 Ιουνίου, το ECOCITY.

Η φετινή εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στον πανέμορφο χώρο των πηγών Καλλιθέας, στην Ρόδο, με τη συνεργασία του Δήμου Ρόδου, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσων και της Δ.Ε.Ρ.Μ. ΑΕ.

Τα Βραβεία ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ είναι ένας θεσμός που επιβραβεύει την Περιβαλλοντική Ευαισθησία για ενέργειες και έργα που υλοποιήθηκαν κατά την διάρκεια του προηγούμενου έτους και είχαν προσανατολισμό την προστασία του Περιβάλλοντος.

Απονέμονται σε Επιστημονικό έργο και Διπλωματική εργασία για το Αστικό Περιβάλλον, Περιβαλλοντικό έργο Οργανισμών, Περιβαλλοντικό έργο Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Περιβαλλοντική κάλυψη από Μέσα Ενημέρωσης και Περιβαλλοντικό έργο Επιχειρήσεων.

Κορυφαία διάκριση είναι το Βραβείο για Έργο Ζωής, το οποίο απονέμεται σε προσωπικότητα που έχει αφιερώσει το έργο της στη προστασία ή την καλλιέργεια για τον σεβασμό του Περιβάλλοντος.

Ο θεσμός των βραβείων εδραιώθηκε από τον Εθελοντικό Οργανισμό για το Αστικό Περιβάλλον ECOCITY, με στόχο το «ευ πράττειν» για το περιβάλλον και την επιβράβευση καλών ενεργειών στη χώρα μας.

 

 

Διαφήμιση