Αρχική Προγράμματα Ε.Κ.Ε. Σημαντικές διακρίσεις για τις πρωτοβουλίες της Coca-Cola Τρία Έψιλον

Σημαντικές διακρίσεις για τις πρωτοβουλίες της Coca-Cola Τρία Έψιλον

0
Διαφήμιση

Δύο νέες διακρίσεις για την Coca-Cola Τρία Έψιλον επιβραβεύουν τη δέσμευση της εταιρίας στη δημιουργία αξίας για την κοινωνία και τη συμβολή στην αειφόρο ανάπτυξη, μέσα από σημαντικές πρωτοβουλίες.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον βραβεύθηκε στη φετινή διοργάνωση των Corporate Affairs Excellence Awards της ΕΕΔΕ για το Πρόγραμμα «Το Σχολείο που Θέλεις» και παράλληλα προκρίθηκε στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον, για την καινοτόμο φιάλη του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ με 24% λιγότερο πλαστικό.

Το πρόγραμμα «Το Σχολείο που Θέλεις» απαντά σε ουσιαστικές ανάγκες μαθητών και εκπαιδευτικών, μέσα από επισκευαστικές και διορθωτικές εργασίες σε σχολικά κτήρια. Το πρόγραμμα υλοποιείται από το 2012 σε στενή συνεργασία με τις δημοτικές αρχές στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα.

Μέσα από μία επένδυση που ξεπερνά τα 1 εκατομμύριο ευρώ, έχουν ανακαινιστεί 12 σχολεία και 4.200 μαθητές απολαμβάνουν ένα καλύτερο σχολικό περιβάλλον.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον προκρίθηκε και στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον, για την καινοτόμο για την καινοτόμο φιάλη του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ με 24% λιγότερο πλαστικό (PET).

Η εταιρεία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας το ερχόμενο φθινόπωρο στο σημαντικό Ευρωπαϊκό θεσμό, ο οποίος προάγει την υιοθέτηση πολιτικών προστασίας του περιβάλλοντος και βιώσιμης ανάπτυξης απλό τις Ευρωπαϊκές επιχειρήσεις.

Με ισχυρή δέσμευση στην προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη ανάπτυξη, η εταιρία παρουσίασε το 2014 τη νέα φιάλη, η οποία χάρη στον καινοτόμο σχεδιασμό της επιτυγχάνει ταυτόχρονη μείωση του πλαστικού (κατά 24%), των αέριων ρύπων (κατά 23,81%) και του όγκου των απορριμμάτων.

Η καινοτομία αυτή έχει ήδη λάβει σημαντικά βραβεία σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, μεταξύ των οποίων και το Global Bottled Water Awards 2015 στην κατηγορία Best Sustainability Initiative.

Διαφήμιση