Αρχική Ειδήσεις Απονομή βραβείων στους μαθητές για τις εκστρατείες Ecomobility και Free Mobility

Απονομή βραβείων στους μαθητές για τις εκστρατείες Ecomobility και Free Mobility

0
Διαφήμιση

Από 35 πόλεις της χώρας ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στην Αθήνα, εκατοντάδες μαθητές και οι καθηγητές τους για να γιορτάσουν όλοι μαζί την κορύφωση των Εκστρατειών ECOMOBILITY και FREE MOBILITY, στην Τελετή που θα γίνει το πρωί του Σαββάτου 16 Απριλίου (ώρα 11.00), στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Οι απονομές θα ξεκινήσουν με την βράβευση του Δήμου με την καλύτερη διοργάνωση και την πιο ποιοτική και αποδοτική συνεργασία, που υπήρξε στο Πρόγραμμα.

Αμέσως μετά θα απονεμηθούν τα Βραβεία στα Σχολεία Ειδικής Αγωγής, που έλαβαν μέρος στην παράλληλη εκστρατεία FREE MOBILITY και θα ακολουθήσει η ανακοίνωση των βραβείων Δημιουργικότητας, που θα απονεμηθούν σε ομάδες μαθητών που παρουσίασαν τις καλύτερες δημιουργίες σε Δραματοποίηση, Τραγούδι, Ηλεκτρονική Έκφραση και Εικαστική Έκφραση.

Η Τελετή θα κορυφωθεί με την ανακοίνωση των καλύτερων εργασιών με προτάσεις Οικολογικής και Ανεμπόδιστης Μετακίνησης, που έγιναν για αντίστοιχες πόλεις και θα ανακοινωθεί η νικήτρια ομάδα που θα φιλοξενηθεί στις Βρυξέλες.

Όπως κάθε χρόνο, το Αμφιθέατρο θα γεμίσει με τα χαμόγελα, τη ζωντάνια και το χαρούμενο μήνυμα που θα μεταφέρουν οι έφηβοι από τις 35 περιοχές της χώρας, για πόλεις με ελεύθερη πρόσβαση σε όλους, πιο οικολογικές και πιο ανθρώπινες.

Επίσης κατά την Τελετή Απονομή των Βραβείων, θα τιμηθούν όλα τα Επιστημονικά Ιδρύματα και οι Οργανισμοί που συστρατεύθηκαν στην φετινή Εκστρατεία, καθώς και οι χορηγοί και υποστηρικτές.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον ειδικό δικτυακό τόπο που έχει δημιουργήσει το ECOCITY στη διεύθυνση www.ecomobility.gr καθώς και στη σελίδα facebook https://www.facebook.com/EcomobilityGR

Διαφήμιση