Αρχική Ειδήσεις Απονεμήθηκαν τα Marketing Excellence Awards

Απονεμήθηκαν τα Marketing Excellence Awards

0
Διαφήμιση

Ιδιαίτερα επιτυχημένη και λαμπερή ήταν η τελετή απονομής των Marketing Excellence Awards, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Athens Hilton.

Ο μοναδικός θεσμός βράβευσης του marketing στη χώρα μας, προκηρύχθηκε από το Ελληνικό Ινστιτούτο Marketing (ΕΙΜ) της ΕΕΔΕ για πέμπτη φορά και πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.

Στο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, κ. Νίκος Ματθαίος, αναφέρθηκε στις επιδιώξεις του Ινστιτούτου μέσω του θεσμού αυτού, που είναι: να φέρει τους ανθρώπους του marketing στο προσκήνιο και να τους επιβραβεύσει για τις προσπάθειές τους, να αναδείξει το ρόλο και τη σημασία του marketing στη λειτουργία της επιχείρησης και να μεταφέρει γνώση και εμπειρία στην επιχειρηματική κοινότητα.

«Στα 10 περίπου χρόνια των Marketing Excellence Awards, πετύχαμε να έχουμε εγκαθιδρύσει στην αγορά μας ένα αντικειμενικό, αξιόπιστο, διάφανο και επιστημονικό τρόπο αξιολόγησης των δράσεων marketing, επιβραβεύοντας τους καλύτερους και αναδεικνύοντας ολοένα και περισσότερο τις άριστες πρακτικές.

Παράλληλα, μέσα από την πρωτοβουλία μας αυτή, τονίζουμε με έμφαση την κρίσιμη, καταλυτική σημασία που έχει η συγκεκριμένη επιστήμη στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και της ελληνικής οικονομίας εν γένει», επισήμανε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΙΜ, κ. Μάρκος Φραγκουλόπουλος.

Ενώ, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις αλλαγές που συντελούνται στην ίδια τη λειτουργία του marketing που γίνεται ενορχηστρωτής κάθε στρατηγικής πρωτοβουλίας. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος του ΔΣ της ΕΕΔΕ, κ. Κωνσταντίνος Λαμπρινόπουλος, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων, ότι το ζητούμενο πάντα είναι να γινόμαστε καλύτεροι.

Τα Marketing Excellence Awards διοργανώθηκαν για πρώτη φορά το 2007 και στη συνέχεια το 2009, το 2011 και το 2013 από το ΕΙΜ, με εξαιρετική επιτυχία.

Με επιστημονικό συνεργάτη την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ, τα βραβεία «αγκαλιάζονται» από το σύνολο των φορέων του ευρύτερου χώρου του marketing στη χώρα μας, υποστηριζόμενα από το Σύνδεσμο Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ), την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΕΕ) και το Σύλλογο Εταιριών Δημοσκόπησης & Έρευνας Αγοράς (ΣΕΔΕΑ). Η τελετή πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη της Direction.

Οι υποψηφιότητες για τα Marketing Excellence Awards περιελάμβαναν προγράμματα ή ενέργειες marketing που πραγματοποιήθηκαν την περίοδο 1/7/2013 έως 31/12/2015.

Διαφήμιση