Αρχική Ειδήσεις Χρηματοδότηση έργων και επενδύσεων: «Η επόμενη μέρα»

Χρηματοδότηση έργων και επενδύσεων: «Η επόμενη μέρα»

0
Διαφήμιση

Απαντήσεις στο ερώτημα που απασχολεί όλους τους Έλληνες επιχειρηματίες και επενδυτές σχετικά με τι θα φέρει η επόμενη μέρα στον τομέα της χρηματοδότησης, αναμένεται να δώσει το επίκαιρο χρηματοδοτικό συνέδριο της επιχειρηματικής Πρωτοβουλίας Α- Energy, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στο ξενοδοχείο Caravel (ώρες 11 – 16.30) με τη συνεργασία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Με Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα και τη συμμετοχή των συναρμόδιων υπουργείων, διεθνών χρηματοοικονομικών οργανισμών, της Αυτοδιοίκησης και του ιδιωτικού τομέα.

Η χρηματοδοτική ευελιξία με συνδυασμό διεθνών και εγχώριων χρηματοδοτικών πηγών, η ενίσχυση του ρόλου του ιδιωτικού τομέα και η προώθηση ώριμων έργων και «ρεαλιστικού» μεγέθους για τα ελληνικά δεδομένα στα πλαίσια του προγράμματος Γιούνκερ είναι ορισμένες από τις προτάσεις που αναμένεται να συζητηθούν ως πλέον αποτελεσματικές για την αντιμετώπιση των χρηματοδοτικών προκλήσεων.

Οι αξιόλογοι ομιλητές αναμένεται να αναφερθούν και στην ειδική σημασία της άμεσης υποστήριξης έργων και επενδύσεων λόγω και των εξελίξεων στο προσφυγικό.

Διαφήμιση