Αρχική Προγράμματα Ε.Κ.Ε. WIND: Τρέχει με 4G ταχύτητες στον 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»

WIND: Τρέχει με 4G ταχύτητες στον 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»

0
Διαφήμιση

Τη συμμετοχή της για 6η χρονιά στο μεγαλύτερο αθλητικό, πολιτιστικό και όχι μόνο γεγονός σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα, τον 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» την Κυριακή 3 Απριλίου 2016, ανακοίνωσε η WIND σε Συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης παρουσία του Δήμαρχου Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη, o οποίος απηύθυνε μικρό χαιρετισμό.

Η WIND, ως Επίσημος Χορηγός του Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» και Επίσημος Προμηθευτής Τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών της διοργάνωσης συμβάλλει με μια σειρά πολύπλευρων ενεργειών στην προώθηση του δρομικού κινήματος και της κοινωνικής αλληλεγγύης, ενώ διαθέτει το νέο 4G δίκτυο της διασφαλίζοντας απρόσκοπτη επικοινωνία, ισχυρή κάλυψη, υψηλές ταχύτητες και κρυστάλλινο ήχο στις κλήσεις αλλά και άμεση πρόσβαση στο Internet από το κινητό ή το tablet.

Με μήνυμα “Τρέχουμε με 4G ταχύτητες” η WIND Running Team, η ομάδα των εργαζομένων, συνεργατών και φίλων της εταιρείας, ετοιμάζεται να δώσει δυναμικό «παρών» και να τρέξει για καλό σκοπό στηρίζοντας το έργο του Άγιου Στυλιανού (www.agios-stylianos.gr) και της ΕΛΠΙΔΑΣ Ωραιοκάστρου (www.elpida-autism.gr).

Οι δρομείς που θα λάβουν μέρος με τη «γαλάζια» ομάδα, συμμετέχουν στην προσπάθεια για την ενίσχυση δύο κοινωνικών φορέων με σημαντικό έργο για τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη .

Στο κάλεσμα της WIND, έχουν ανταποκριθεί δημοφιλείς Έλληνες: ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η Μαντώ Γαστεράτου, η Σάντυ Κουτσοσταμάτη, η Ράνια Κωστάκη, η Γιώργος Μανίκας, η Τζένη Μελιτά, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, η Νικολέττα Ράλλη, ηΣάσα Σταμάτη, η Έλλη Στάη, η Ελένη Τσολάκη, ο Στέργιος Χανταμπάκης και η Βίκυ Χατζηβασιλείου οι οποίοι ανέλαβαν τον ξεχωριστό ρόλο των πρεσβευτών της ομάδας.

Στο πλαίσιο της φετινής παρουσίας της WIND στον αγώνα ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND δήλωσε «Σήμερα έχουμε τη χαρά να βρισκόμαστε στην Θεσσαλονίκη. Μια αγαπημένη, πανέμορφη πόλη, έναν δημοφιλή τουριστικό και πλέον και αθλητικό προορισμό για έλληνες και ξένους, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, για τον οποίο είμαστε όλοι υπερήφανοι.

Ταυτιζόμαστε απόλυτα με τον 11ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος, μια άρτια διοργάνωση, με εξαιρετικούς συντονιστές και συμμετοχές από όλη την Ελλάδα. Η στήριξη και συμμετοχή μας στον αγώνα παράλληλα, σηματοδοτεί και τον εκσυγχρονισμό των υποδομών μας στην περιοχή, ένα από τα μεγαλύτερα έργα στην περιφέρεια καθώς μέχρι σήμερα οι επενδύσεις μας στην Θεσσαλονίκη έχουν ξεπεράσει το €1,4εκατ.

Το νέο Δίκτυο 4G της WIND, προσφέρει κάλυψη για το 99% του πληθυσμού της Θεσσαλονίκης. Οι υψηλές επιδόσεις του νέου δικτύου της WIND, έχουν διπλασιάσει τη χρήση mobile internet κατά τον τελευταίο χρόνο, με αποτέλεσμα το Δίκτυο κινητής WIND στην πόλη της Θεσσαλονίκης να εξυπηρετεί 9 TerraΒytes/μήνα.

Την Κυριακή, λοιπόν, 3 Απριλίου θα είμαστε όλοι στην εκκίνηση για απολαύσουμε τη συμμετοχή, την προσφορά, την όμορφη διαδρομή με φόντο τον Θερμαϊκό και να τερματίσουμε με ταχύτητες 4G.»

Εκ μέρους του Δημοτικού Βρεφοκομείου Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Στυλιανός» και ως Μέλος του Δ.Σ. ο κος Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης μίλησε με θετικά λόγια για την ενέργεια: «Ευχαριστούμε πολύ την WIND για την απόφαση να στηρίξει το ίδρυμα του Άγιου Στυλιανού.

Χαιρόμαστε που αναγνωρίζεται το έργο που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια και η ενέργεια της WIND θα μας βοηθήσει όχι μόνο οικονομικά, αλλά και στην προσπάθεια που κάνουμε για να γίνει γνωστό το έργο του Δημοτικού Βρεφοκομείο σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο.»

Ο κος Φώτης Μπιτζιλής, Μέλος του Δ.Σ. της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου ΕΛΠΙΔΑ τόνισε μεταξύ άλλων: «Για μας η κίνηση της WIND – και την ευχαριστούμε πολύ για αυτό- να μας στηρίξει, μας δίνει πολύτιμη βοήθεια και κουράγιο για το επόμενο χρονικό διάστημα που θα είναι πιο δύσκολο από το σήμερα».

Εκ μέρους των πρεσβευτών της WIND Running Team, παρών στην εκδήλωση ήταν ο Ολυμπιονίκης του Tae Kwon Do, κος Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Περισσότεροι από 21.000 δρομείς – αριθμός ρεκόρ – αναμένεται να λάβουν μέρος στον φετινό 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» που διοργανώνεται από τον Μ.Ε.Α.Σ. Τρίτων Θεσσαλονίκης και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ., την AIMS και υποστηρίζεται από τους θεσμικούς πολιτειακούς φορείς, καθώς και εθελοντικούς φορείς υποστήριξης.

Διαφήμιση