Αρχική Ειδήσεις Το METROSTAGES κάνει πρεμιέρα

Το METROSTAGES κάνει πρεμιέρα

0

Μουσικές, θεατρικές και χορευτικές εκδηλώσεις, εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας θα φιλοξενηθούν στο δίκτυο του Μετρό, μετατρέποντας τους σταθμούς σε «σκηνές» τέχνης και πολιτισμού. Τους πρώτους καλλιτέχνες που δήλωσαν συμμετοχή στο πρόγραμμα “Metrostages” υποδέχεται η εταιρεία Σταθερές Συγκοινωνίες σήμερα Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016 στους σταθμούς των μέσων σταθερής τροχιάς.

Το κάλεσμα της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. έτυχε θερμής υποδοχής, με αποτέλεσμα οι συμμετοχές να ξεπερνούν τις 400 μέσα σε λιγότερο από 1 μήνα.

Με το σύνθημα «Το Μετρό βάζει το χώρο, εσύ το ταλέντο σου», το πρόγραμμα “MetroStages” ξεκινά να λειτουργεί από την ερχόμενη Πέμπτη αρχικά στους σταθμούς «Σύνταγμα», «Ομόνοια», «Μοναστηράκι» και «Πειραιάς», με στόχο να επεκταθεί σύντομα και σε άλλους σταθμούς του δικτύου της ΣΤΑ.ΣΥ.

Η επιλογή των συμμετεχόντων γίνεται από την Επιτροπή της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. και τηρώντας αυστηρά τη σειρά προτεραιότητας κατάθεσης των αιτήσεων.

Στο “Metrostages” μπορούν να συμμετάσχουν καλλιτέχνες ή ομάδες καλλιτεχνών που ασχολούνται με τη μουσική, το τραγούδι, το θέατρο, τα εικαστικά ή τη φωτογραφία και επιθυμούν να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο επιβατικό κοινό. Κάθε καλλιτεχνική δημιουργία θα παρουσιάζεται σε οριοθετημένα σημεία των σταθμών, που η ΣΤΑ.ΣΥ. έχει επιλέξει και διασφαλίζουν την απρόσκοπτη και ασφαλή μετακίνηση του επιβατικού κοινού.

Οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες μπορούν να συνεχίσουν να δηλώνουν συμμετοχή στο πρόγραμμα μέσα από την ιστοσελίδα www.metrostages.gr.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here