Αρχική Προγράμματα Ε.Κ.Ε. Η ΔΕΛΤΑ παρέχει δωρεάν Φρέσκο Γάλα σε 11.500 μαθητές

Η ΔΕΛΤΑ παρέχει δωρεάν Φρέσκο Γάλα σε 11.500 μαθητές

0
Διαφήμιση

Η ΔΕΛΤΑ προσφέρει δωρεάν φρέσκο γάλα σε 11.500 μαθητές, 66 δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Δεκατιανό στο Σχολείο» των Υπουργείων Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Σκοπός του προγράμματος είναι η καταπολέμηση των φαινομένων παιδικής φτώχειας και επισιτιστικής ανασφάλειας των μαθητών και η στήριξη αναγκών σίτισης ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού, όπως είναι οι μαθητές.

Η ΔΕΛΤΑ, θυγατρική της Vivartia, μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group (MIG), με σεβασμό στην κοινωνία, υλοποιεί με συνέχεια και συνέπεια επί σειρά ετών, ένα ευρύ πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας, ένας από τους βασικούς πυλώνες του οποίου είναι η ουσιαστική συνεισφορά και στήριξη της κοινωνίας και των ανθρώπων που έχουν ανάγκη, με επίκεντρο το παιδί.

Στο πλαίσιο αυτό στηρίζει έμπρακτα το πρόγραμμα «Δεκατιανό στο Σχολείο», καλύπτοντας εξ ολοκλήρου το κόστος αγοράς των πρώτων υλών (γάλα και συσκευασίες), το κόστος παραγωγής, καθώς και διανομής του φρέσκου γάλακτος, μέσω των φορτηγών ψυγείων του δικτύου διανομής της εταιρείας.

Η προσφορά του φρέσκου γάλακτος ΔΕΛΤΑ στους μαθητές καλύπτει το σύνολο των μαθητών των σχολείων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, μέχρι τη λήξη του σχολικού έτους.

Διαφήμιση