Αρχική Ειδήσεις Tο «Discover Vodafone» δίνει ευκαιρίες για ένα μοναδικό ξεκίνημα στους νέους

Tο «Discover Vodafone» δίνει ευκαιρίες για ένα μοναδικό ξεκίνημα στους νέους

0
Διαφήμιση

Η Vodafone μέσω του προγράμματος «Discover Vodafone», για έκτη συνεχή χρονιά προσφέρει σε απόφοιτους ή τελειόφοιτους Πολυτεχνικών Σχολών /Μεταπτυχιακών προγραμμάτων τη δυνατότητα για ένα δυναμικό ξεκίνημα στην καριέρα τους, μέσα από ένα συναρπαστικό ταξίδι εργασιακής εμπειρίας διάρκειας 24 μηνών, με σταθμούς διαφορετικά τμήματα της εταιρείας.

Το Πρόγραμμα «Discover Vodafone» δίνει την ευκαιρία σε νέους να γνωρίσουν το χώρο των τηλεπικοινωνιών, ενώ παράλληλα αξιοποιεί τις γνώσεις και τις ικανότητες τους, για να τους χαρίσει μια αξέχαστη επαγγελματική εμπειρία.

Οι συμμετέχοντες, κατά την διάρκεια των 2 χρόνων της ένταξης τους στο Πρόγραμμα, τοποθετούνται σε διάφορα τμήματα της εταιρείας, όπως Εξυπηρέτηση Πελατών, Marketing, Τεχνολογίας, Οικονομικών κ.ά. και συμμετέχουν σε σημαντικά έργα.

Τα τελευταία πέντε χρόνια η Vodafone έχει υποδεχτεί συνολικά 48 απόφοιτους ή τελειόφοιτους Πολυτεχνικών Σχολών /Μεταπτυχιακών προγραμμάτων, από τους οποίους οι 37 έχουν ενταχθεί πλέον στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας και εργάζονται έως σήμερα.

Για τη φετινή χρονιά, έχουν ήδη επιλεχθεί 7 απόφοιτοι, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει το ταξίδι τους στη Vodafone, και σύντομα η εταιρεία θα επιλέξει ακόμα 5 άτομα με εξειδίκευση στον τομέα της Πληροφορικής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα «Discover Vodafone» και να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους, στην ιστοσελίδα www.vodafone.gr/discover

Διαφήμιση