Αρχική Προγράμματα Ε.Κ.Ε. TEDxAUEB: με απίστευτη ροή ενέργειας για 4η χρονιά

TEDxAUEB: με απίστευτη ροή ενέργειας για 4η χρονιά

0
Διαφήμιση

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά το TEDxAUEB με θέμα «Flow» και την υποστήριξη της WIND που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Μαρτίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

«Με τον όρο ροή χαρακτηρίζεται οποιαδήποτε παρατηρούμενη συνεχόμενη κίνηση μορφής της ύλης μέσα στο χώρο». Όμως, από ποιες άλλες οπτικές θα μπορούσε κανείς να αναλύσει την έννοια αυτή; Η ροή της πληροφορίας, του λόγου, της μουσικής, του χρήματος, της σκέψης, η ροή προσφύγων και μεταναστών, η εναντίωση προς τη ροή και η διαφοροποίηση από τη μάζα είναι μόνο κάποιες από αυτές τις ερμηνείες που παρουσιάστηκαν στην σκηνή του TEDxAUEB από 17 αξιόλογους ομιλητές και performers.

Ωστόσο, με την παρουσία του ξεχώρισε ο Παναγιώτης Μιχαήλ, καθηγητής φυσικής αγωγής, personal trainer, συγγραφέας και ιδρυτής της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης υποστήριξης ανθρώπων που εμπλέκονται με τον καρκίνο “Be Strong”, ο οποίος μοιράστηκε με το κοινό την προσωπική του ιστορία. Η ομιλία του Παναγιώτη Μιχαήλ θα αναρτηθεί σύντομα στο επίσημο κανάλι της διοργάνωσης και της WIND στο Youtube.

Η WIND, χρυσός χορηγός της διοργάνωσης, από το 2011 δίνει το «παρών» σε μια σειρά εκδηλώσεων TEDx σε όλη την Ελλάδα στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο την διάδοση νέων ιδεών από ανθρώπους με αποφασιστικότητα και δημιουργικότητα. Το 2015 η εταιρεία στήριξε 10 TEDx διοργανώσεις σε διάφορα σημεία της χώρας με ιδέες που ακούστηκαν από 131 ομιλητές σε ένα κοινό 2.700 θεατών.

Επόμενος σταθμός στο ταξίδι των TEDx εμπειριών το TEDx PanteionUniversity στις 19 Μαρτίου 2016.

Διαφήμιση