Αρχική Ειδήσεις Μεταφύτευση ελαιοδένδρων στο δήμο Περιστερίου

Μεταφύτευση ελαιοδένδρων στο δήμο Περιστερίου

0
Διαφήμιση

Η ΕΡΓΟΣΕ συνεχίζοντας την προσπάθεια της για τη διάσωση ελαιοδέντρων προχώρησε στη μεταφορά 60 ελαιοδέντρων και 2 υπεραιωνόβιων ελιών στο Δήμο Περιστερίου.

Χθες, έγινε η μεταφορά και η φύτευση της δεύτερης υπεραιωνόβιας ελιάς η οποία τοποθετήθηκε στην οδό Τσαλδάρη.

Οι 60 ελιές φυτεύτηκαν στην περιοχή της Χωράφας και στην Ανθούπολη στα πλαίσια των έργων αναβάθμισης της περιοχής που έχει σε εξέλιξη ο Δήμος Περιστερίου και η πρώτη υπεραιωνόβια ελιά έχει ήδη φυτευτεί σε άλλο σημείο στην οδό Τσαλδάρη.

Στη σημερινή μεταφύτευση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Περιστεριού, κ. Ανδρέας Παχατουρίδης και ο Δ/νων Σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ, κ. Θάνος Βούρδας.

Αμέσως μετά ο κ. Βούρδας δήλωσε:

«Συνεχίζουμε την προσπάθεια διάσωσης των ελαιοδέντρων από τις εκτελούμενες απαλλοτριώσεις. Σήμερα στο Περιστέρι ολοκληρώνουμε τον πρώτο κύκλο μεταφυτεύσεων 60 ελιών και 2 υπεραιωνόβιων δέντρων.

Θέλω να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Περιστεριού, κ. Ανδρέα Παχατουρίδη, την αρμόδια Αντιδήμαρχο και όλους όσους εργάστηκαν, για την άμεση ανταπόκριση τους.

Είναι φανερό στο Περιστέρι πως τα ελαιόδεντρα αξιοποιήθηκαν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αναδείχτηκαν και σίγουρα συμβάλουν στους στόχους του Δημάρχου για αναβάθμιση περιοχών του Δήμου Περιστεριού».

Διαφήμιση