Αρχική Ειδήσεις Στενή συνεργασία Ερυθρού Σταυρού με ίδρυμα Νιάρχος

Στενή συνεργασία Ερυθρού Σταυρού με ίδρυμα Νιάρχος

0
Διαφήμιση

Επίσημη συνάντηση με τον Σύμβουλο του Διοικητικού Συμβουλίου και Μέλος της Εκτελεστικής Διοίκησης του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος κ. Βασίλη Κασκαρέλη πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρoύ Dr. Αντώνιος Αυγερινός στα Κεντρικά Γραφεία του Ιδρύματος.

Στην εξαιρετικά γόνιμη συζήτηση που ακολούθησε, τέθηκαν οι βάσεις για τη στενή συνεργασία των δύο φορέων, προκειμένου να αναληφθούν από κοινού πρωτοβουλίες υποστήριξης ευπαθών ομάδων του πληθυσμού που βιώνουν συνθήκες φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού.

Από τη σύσταση του έως σήμερα, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος έχει αναπτύξει σημαντικότατη κοινωφελή δράση τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αντλώντας έμπνευση από την αφοσίωση του Έλληνα εφοπλιστή και επιχειρηματία προς την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, καθώς και από την ιδιαίτερη ευαισθησία που επεδείκνυε στους τομείς της παιδείας, της κοινωνικής πρόνοιας, της υγείας, των τεχνών και του πολιτισμού.

Αντίστοιχα, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ως ο μεγαλύτερος ανθρωπιστικός Οργανισμός στην Ελλάδα, ήταν και παραμένει παρών, εδώ και 140 χρόνια, στα σημαντικότερα ιστορικά γεγονότα της Ελλάδος, αλλά και διεθνώς, επιτελώντας σύνθετο ανθρωπιστικό έργο, πάντοτε με στόχο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του και απόλυτο με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και το Διεθνές Ανθρωπιστικό Δίκαιο.

Διαφήμιση