Αρχική Ειδήσεις InfoCom Security για Ψηφιακές Απειλές και Ασφάλεια Πληροφοριών

InfoCom Security για Ψηφιακές Απειλές και Ασφάλεια Πληροφοριών

0
Διαφήμιση

Το 6ο InfocCom Security, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 και 7 Απριλίου στο Divani Caravel Hotel στην Αθήνα, θα αποτελέσει και φέτος την κορυφαία εκδήλωση για τη Ψηφιακή Ασφάλεια στην Ελλάδα.

Είναι αλήθεια ότι ο ψηφιακός κόσμος γίνεται ολοένα και περισσότερο πολύπλοκος με αποτέλεσμα οι κίνδυνοι που απειλούν την ασφάλεια των πληροφοριών να διευρύνονται συνεχώς.

Οι κυβερνοεγκληματίες εξελίσσονται και αναπτύσσουν διαρκώς νέα προηγμένα εργαλεία επιθέσεων, προκειμένου να διεισδύσουν στα δίκτυα των οργανισμών, προσδοκώντας σε οικονομικά και άλλα οφέλη.

Αυτό που ανακύπτει σήμερα ως επιτακτική ανάγκη είναι η συνεχής αναβάθμιση των γνώσεων όλων όσων εργάζονται στον κρίσιμο τομέα διαχείρισης της πληροφορικής και όχι μόνο, προκειμένου να συμβάλουν όλοι μαζί στην προστασία των πληροφοριών και κατ΄ επέκταση στην προστασίας της ίδιας της επιχειρησιακής λειτουργίας.

Αυτήν την ανάγκη έχει στόχο να αναδείξει το 6ο InfoCom Security με το κεντρικό μήνυμα : Upgrade your Knowledge – Protect Your Business.

Στη φετινή διοργάνωση, που είναι αναβαθμισμένη σε όλα τα επίπεδα, 40 ομιλητές από την Ελλάδα και το Εξωτερικό θα προσδιορίσουν το παγκόσμιο περιβάλλον των κινδύνων που απειλούν σήμερα τα δίκτυα των επιχειρήσεων και τα κρίσιμα δεδομένα, ενώ ταυτόχρονα θα αναλύσουν τις πολιτικές, τις μεθόδους και τις τεχνολογικές λύσεις αποτελεσματικής προστασίας απέναντι σε αυτές τις απειλές.

Ένας live διαγωνισμός Hacking

Στις δύο ημέρες διεξαγωγής του 6ου InfoCom Security και σε συνεργασία με την ομάδα του SecNews.gr θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα ζωντανά, ένας πρωτοποριακός διαγωνισμός Ethical Hacking.

Στο πλαίσιο αυτού του διαγωνισμού, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εξασκήσουν τις ικανότητές τους μέσω προσομοιώσεων ηλεκτρονικών επιθέσεων για την αξιολόγηση της ασφάλειας πληροφοριακών και επικοινωνιακών συστημάτων.

Απώτερος σκοπός είναι η ενημέρωση των διαδικτυακών χρηστών για θέματα σύγχρονων απειλών/επιθέσεων ασφάλειας καθώς και η εξάσκησή τους στην εφαρμογή των εργαλείων επίθεσης εναντίον πραγματικού στόχου.

Περισσότερες πληροφορίες, δηλώσεις δωρεάν συμμετοχής καθώς και το πρόγραμμα του συνεδρίου μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.infocomsecurity.gr.

Διαφήμιση