Αρχική Ειδήσεις Τα ευρωπαϊκά προγράμματα στο επίκεντρο του CITY CONNECT

Τα ευρωπαϊκά προγράμματα στο επίκεντρο του CITY CONNECT

0
Διαφήμιση

H Δ.Ε.Π.ΑΝ. (Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη) και η PALLADIAN CONFERENCES συνδιοργανώνουν το CITY CONNECT: FORUM & EXHIBITION, την Παρασκευή και το Σάββατο 26 & 27 Φεβρουαρίου  στο Πολιτιστικό Κέντρο ΔΑΪΣ στο Μαρούσι, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.) και του Συνδέσμου Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (Σ.Ε.Κ.Ε.Ε.).

 Ώρες πραγματοποίησης συνεδρίου: Παρασκευή 09:00-14:00 και Σάββατο11:00-15:00 και ώρες λειτουργίας έκθεσης: Παρασκευή 09:00-18:00 και Σάββατο 11:00-16:00.

Το συνέδριο θα επικεντρωθεί στις βασικές προτεραιότητες της Δ.Ε.Π.ΑΝ., στις βέλτιστες πρακτικές από επιλεγμένους Δήμους της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού, οι οποίοι θα μοιραστούν την εμπειρία τους από την αξιοποίηση ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων και θα συζητήσουν τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να σχεδιάσουν και να εφαρμόσουν επιτυχημένες αυτοδιοικητικές πολιτικές σε συνθήκες οικονομικής κρίσης.

Το συνέδριο ακόμη θα αποτελέσει πλατφόρμα για την ανταλλαγή ιδεών, εξειδίκευσης και παροχής τεχνογνωσίας καθώς και υποβολής προτάσεων και λύσεων.

Η θεματολογία θα βασιστεί στους εξής τομείς:

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου

  • ΕΝΟΤΗΤΑ I: ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
  • ΕΝΟΤΗΤΑ II: ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ – ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣ

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου

  • ΕΝΟΤΗΤΑ I: ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
  • ΕΝΟΤΗΤΑ II: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ
Διαφήμιση