Αρχική Τεχνολογία Στην Ελλάδα το Apple Watch από τις 12 Φεβρουαρίου

Στην Ελλάδα το Apple Watch από τις 12 Φεβρουαρίου

0
Διαφήμιση

Η διάθεση του πρώτου “έξυπνου” ρολογιού της εταιρίας Apple, ξεκινάει σε Ελλάδα και Κύπρο από τις 12 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο επίσημος διανομέας της εταιρίας.

Το Apple Watch θα διατεθεί σε δύο εκδόσεις, ως Apple Watch Sport με φινίρισμα ασημί, γκρι, χρυσό ή ροζ χρυσό και ως μαύρο Apple Watch σε δύο μεγέθη 42 και 38 χιλιοστών, με ποικιλία λουράκια και μπρασελέ. Οι τιμές ξεκινούν από τα 429 ευρώ.

Το Apple Watch είναι ένα ρολόι απίστευτης ακρίβειας, με το οποίο λαμβάνεις σημαντικές πληροφορίες και εκτελείς απαραίτητες λειτουργίες με ένα απλό γύρισμα του καρπού́.

Παράλληλα, αποτελεί έναν πρωτοποριακό «σύντροφο» για την υγεία και την καλή φυσική κατάσταση, καθώς διαθέτει εφαρμογές υγείας και εφαρμογές fitness, που βοηθούν τους ανθρώπους να ζήσουν μια πιο υγιή ζωή.

Σχεδιάστηκε ώστε να προσαρμόζεται ανάλογα με το προσωπικό στυλ του καθενός, με μεγάλη ποικιλία από μπρασελέ, αλλά και από καντράν, ενώ εγκαινιάζει έναν εντελώς νέο τρόπο για να λαμβάνει κανείς πληροφορίες με μια ματιά και να αλληλεπιδρά με τον κόσμο.

Το Apple Watch προσφέρει μέχρι και 18 ώρες διάρκεια ζωής μπαταρίας και έρχεται με μια μοναδική λύση φόρτισης.

Διαφήμιση