Αρχική Ειδήσεις Ορκίστηκαν οι νέοι Δόκιμοι Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών

Ορκίστηκαν οι νέοι Δόκιμοι Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών

0
Διαφήμιση

Το Τμήμα Αθηνών του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού πραγματοποίησε στην κατάμεστη αίθουσα του Αμφιθεάτρου του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών την επίσημη τελετή ορκωμοσίας των Δοκίμων Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών του.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιος Αυγερινός, η Γενική Γραμματέας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Ευαγγελία Βελέντζα – Ζουρούδη, τα μέλη του Κ.Δ.Σ. Ε.Ε.Σ. κ. Αφροδίτη Μπλέτα και κ. Μιχαήλ Τιμπισράνης, Πρόεδροι Περιφερειακών Τμημάτων Ε.Ε.Σ., ο Τομεάρχης του Σώματος Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών κ. Ιωάννης Μακρής, η Τομεάρχης Νοσηλευτικής κ. Παρασκευή Φελέκη, εκπρόσωποι του Δήμου Αθηναίων, πλήθος χορηγών και κοινωνικών φορέων.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. στην ομιλία του καλωσόρισε στην οικογένεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού τους ογδόντα τέσσερις (84) νέους Εθελοντές Σαμαρείτες, Διασώστες και Ναυαγοσώστες, στους οποίους ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνουν.

Οι νέοι Εθελοντές του Ε.Ε.Σ. αναμένεται να προσφέρουν άμεσα τις εθελοντικές υπηρεσίες τους στο εξαιρετικά απαιτητικό περιβάλλον που διαμορφώνει η τρέχουσα μεταναστευτική κρίση, με ακλόνητη προσήλωση στις αρχές της ανιδιοτελούς προσφοράς και της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο που χρήζει βοήθειας. 

 

Διαφήμιση