Αρχική Ειδήσεις Διήμερο φεστιβάλ με τίτλο “ο Άγιος Βαλεντίνος της Μυτιλήνης 2016

Διήμερο φεστιβάλ με τίτλο “ο Άγιος Βαλεντίνος της Μυτιλήνης 2016

0
Διαφήμιση

Διήμερο φεστιβάλ με τίτλο ‘ο Άγιος Βαλεντίνος της Μυτιλήνης 2016″πραγματοποιείται στη Μυτιλήνη τη μέρα γιορτής του Αγίου του οποίου λείψανα βρίσκονται και φυλάσσονται στον καθολικό ναό της Μεταστάσεως Θεοτόκου στην πόλη της Μυτιλήνης.

Ο δήμος Λέσβου και οικονομικοί φορείς του νησιού όπως το Επιμελητήριο, ο Εμπορικός Σύλλογος και η Ένωση ξενοδόχων προσκαλούν: Όσα ζευγάρια από κάθε τόπο, επιθυμούν να παντρευτούν στην “πρωτεύουσα” πόλη της αλληλεγγύης και της αγάπης να έλθουν προκειμένου σε μία ομαδική γαμήλια τελετή να τελέσουν τους γάμους τους στη Μυτιλήνη.

Επίσης στο πλαίσιο του εορτασμού του Αγίου Βαλεντίνου στη Μυτιλήνη έχουν προγραμματιστεί πολλές θρησκευτικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Τα ζευγάρια από όλη τη χώρα που γιορτάζουν τον Αργυρό, το Χρυσό και τον Αδαμάντινο Ιωβηλαίο να συμμετέχουν στον πανελλήνιο διαγωνισμό επιλογής τριών ζευγαριών – νικητών που προσκεκλημένα θα φιλοξενηθούν στη Μυτιλήνη (δωρεάν εισιτήρια ταξιδιού, διαμονή τριών διανυκτερεύσεων, διατροφή και ξεναγήσεις), προκειμένου να τιμηθούν.

Διαφήμιση