Αρχική Ειδήσεις Πυροβόλησαν αδέσποτο έξω από καταφύγιο ζώων

Πυροβόλησαν αδέσποτο έξω από καταφύγιο ζώων

0
Διαφήμιση

Τέλος δεν έχει η βαρβαρότητα κάποιων εναντίον των αθώων αδέσποτων σκύλων, ακόμη κι εκείνων που είχαν την τύχη να περιθάλπονται στο καταφύγιο «Κιβωτός του Θοδωρή», αφού – όπως αποδείχτηκε – η βαρβαρότητά τους έφθασε μέχρι εκεί..

Να πυροβολήσουν και να σκοτώσουν ένα σκυλάκι στα όρια του καταφυγίου, όπου βρίσκουν στέγη, τροφή και κυρίως αγάπη δεκάδες μικρά ή και μεγαλύτερα τετράποδα που ασυνείδητοι εγκαταλείπουν καθημερινά στους δρόμους του νησιού ή και σε κάδους απορριμμάτων ακόμα κι αν πρόκειται για νεογέννητα..

Το τελευταίο φρικιαστικό περιστατικό είχε τραγικό θύμα τον Bear. Ένα μικρό αδέσποτο το οποίο κάποιος ασυνείδητος και βάρβαρος που οπλοφορούσε πυροβόλησε έξω από την «Κιβωτό του Θοδωρή».

«Ο Bear ήταν ένα από τα σκυλάκια από τα Καρδάμυλα που με πολύ κόπο κοινωνικοποιήθηκε και έγινε ένα υπέροχο πλάσμα έτοιμο για υιοθεσία! Δεν πρόλαβε, όμως.

Ούτε κατάρες ούτε τίποτα θα τον φέρουν πίσω. Καλό ταξίδι μικρέ μας. Συγγνώμη! Οι Χιώτες δεν θα βάλουν ποτέ μυαλό. RIP BEAR», καταλήγει σχετική αναφορά από τη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί η «Κιβωτός του Θοδωρή».

 

Πηγή: astraparis

Διαφήμιση