Αρχική Ειδήσεις Οι 5 μύθοι για το στόμα του σκύλου

Οι 5 μύθοι για το στόμα του σκύλου

0

Οι μύθοι που αφορούν τους σκύλους είναι δεκάδες. Αυτό μπορεί πολύ εύκολα να εξηγηθεί αφού στις μέρες μας όλοι είναι “ειδικοί” σε θέματα σκύλων. Όλοι “γνωρίζουν” για θέματα κτηνιατρικά, εκπαίδευσης και συμπεριφοράς.

Φυσικά αυτοί που γνωρίζουν είναι οι άνθρωποι που έχουν σπουδάσει κάτι από τα παραπάνω (και μόνο αυτοί). Όχι ο Θείος Κυριάκος από το χωριό που είχε σκύλους σε όλη του τη ζωή και “Ξέρει”…

Ας δούμε παρακάτω μερικούς μύθους που αφορούν το στόμα του σκύλου σας.

1. Το στόμα του σκύλου είναι πιο καθαρό από των ανθρώπων. Το στόμα του σκύλου σας δεν είναι πιο καθαρό από το δικό σας. Περιέχει μικρόβια και βακτήρια που θα πρέπει να απομακρυνθούν.

2. Το σάλιο του σκύλου μπορεί να θεραπεύσει ανθρώπινες πληγές. Μην αφήνεται τον σκύλο να γλύφει ανοιχτές πληγές. Υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης.

3. Η κακοσμία του σκυλίσιου στόματος είναι κάτι φυσιολογικό. Η άσχημη αναπνοή του σκύλου μπορεί να είναι ένδειξη κάποιας μόλυνσης στη στοματική κοιλότητα.

4. Είναι καλό ο σκύλος να μασάει οτιδήποτε. Καθαρίζει τα δόντια. Εάν ο σκύλος σας μασάει κοκάλα ή παγάκια μπορεί να σπάσει κάποιο δόντι.

5. Οι άνθρωποι πιστεύουν πως δεν τρέχει και τίποτα εάν ο σκύλος τους γλύφει στο στόμα. Το στόμα του σκύλοι έχει βακτήρια και μικρόβια που μπορεί να μεταφέρει στο στόμα σας. Ιδίως εάν έχει γλύφει πρώτα τα γεννητικά του όργανα ή τα κακά του…

Για οτιδήποτε αγορά το σκύλο σας ρωτήστε κάποιον επαγγελματία.

 

Πηγή: petsonly

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here