Αρχική Ειδήσεις Οι 5 εκπληκτικές χρήσεις του μαγνήτη

Οι 5 εκπληκτικές χρήσεις του μαγνήτη

0

Ακούγοντας τη λέξη μαγνήτης το μυαλό σας πάει κατευθείαν στα μαγνητάκια που έχετε πάνω στο ψυγείο. Αν δεν υπήρχαν και αυτά πώς θα θυμίσουν όλους τους λογαριασμούς που έχετε να πληρώσετε και πώς θα διαβάζετε ανά πάσα στιγμή και ώρα το πρόγραμμα της διατροφής σας.

Ο μαγνήτης όμως έχει πολλές χρήσεις, οι οποίες μερικές περνούν στο… ντούκου. Είναι πιο πρακτικές και συνήθως σου «λύνουν» τα χέρια στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Συγκεκριμένα:

1.Οργάνωσε το γραφείο σου: Τοποθέτησε πάνω σε ένα μαγνήτη όλους τους συνδετήρες και τα κλιπς που υπάρχουν πάνω στο γραφείο σου και έτσι θα κερδίσεις χρόνο και χώρο σε χρόνο dt!

2. Κλείσε καλά την τσάντα σου: Αν χρησιμοποιείς μεγάλες τσάντες, έχεις καταλάβει ότι οι περισσότερες από αυτές δεν είναι και πολύ ασφαλείς. Στις άκρες της, λοιπόν, μπορείς να τοποθετήσεις μαγνητάκια και έτσι να μην αγχώνεσαι για πιθανές απώλειες.

3. Βοήθα τα παιδιά σου: Τα παιδιά έχουν μία μικρή μανία με τα πλαστικά ποτήρια με ήρωες από κόμικς. Για να μην τα χάνουν λοιπόν συνεχώς, με έναν μαγνήτη κόλλησέ τα πάνω στο ψυγείο. Έτσι θα ξέρουν πάντα πού βρίσκεται το ποτηράκι τους, χωρίς να γκρινιάζουν ή να φωνάζουν.

4. Διόρθωσε τη συρόμενη πόρτα: Δεν είσαι σίγουρη αν η πόρτα της κρεβατοκάμαράς σου κλείνει καλά; Τοποθέτησε ένα μαγνήτη στο σημείο της σχισμής και άλλο ένα πάνω στην πόρτα και μη φοβάσαι πλέον τίποτα.

5. Βάψου στο πι και φι! : Αντί να ψάχνεις συνεχώς πού είναι το lip gloss και πού το μολύβι των ματιών σου, τοποθέτησε σε κάποιο σημείο του μπάνιου μερικούς μεσαίους-μεγάλους μαγνήτες και άφησε πάνω τους τα καλλυντικά σου. Extra bonus: Δε θα σου πέφτει κάτω η σκιά, οπότε και δε θα σπάει στον πρώτο μήνα αγοράς της.

 

Πηγή.queen

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here