Αρχική Έξυπνα & Οικονομικά Aπαλή επιδερμίδα με μάσκα… σοκολάτας

Aπαλή επιδερμίδα με μάσκα… σοκολάτας

0
Διαφήμιση

Σε αυτό συμβάλλουν οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες της μαύρης σοκολάτας, που κρατούν την επιδερμίδα νεανική αλλά και οι ενυδατικές ιδιότητες που περιέχει το μέλι , το ελαιόλαδο και το γιαούρτι.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι 1/4 μαύρης σοκολάτας (καλό θα είναι να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε κακάο), 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού μέλι 1/3 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο, 1 κουταλάκι του γλυκού γιαούρτι.

Αρχικά, λιώστε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ή σε χαμηλή φωτιά. Όταν η σοκολάτα ρευστοποιηθεί εντελώς, αφήστε τη να κρυώσει λίγο και έπειτα, ρίξτε όλα τα άλλα συστατικά (το μέλι, το ελαιόλαδο και τέλος το γιαούρτι).

Ανακατέψτε πολύ καλά ώσπου να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Αν η μάσκα είναι υπερβολικά ρευστή, τότε προσθέστε λίγο πλιγούρι βρώμης (περίπου 1- 2 κουταλάκια του γλυκού) για να γίνει πιο παχύρρευστη. Ανακατέψτε και πάλι πολύ καλά!

Απλώστε τη μάσκα στην καθαρή επιδερμίδα σας και αφήστε τη για περίπου 15- 20 λεπτά ώσπου να απορροφηθεί εντελώς από την επιδερμίδα. Στο τέλος, πλύντε καλά με χλιαρό ή κρύο νερό.

Διαφήμιση