Αρχική Ειδήσεις Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 9η Συνάντηση Εθελοντών Διαβάζω για τους Άλλους

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 9η Συνάντηση Εθελοντών Διαβάζω για τους Άλλους

0
Διαφήμιση

Με την 9η Γενική Συνάντηση Εθελοντών, το Διαβάζω για τους Άλλους παρουσίασε το Δίκτυο και τις δράσεις του σε νέους εθελοντές στην 9η Γενική Συνάντηση Εθελοντών του, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου.

Εκτός από τους Αργυρώ Σπυριδάκη και Θοδωρή Τσάτσο, πρωτεργάτες του Δικτύου, το λόγο πήραν και όλοι οι υπεύθυνοι ομάδων δράσης και οργάνωσης ώστε να παρουσιάσουν το έργο τους μέχρι στιγμής και τα σχέδια για το μέλλον.                                           

Καθώς η 5η Δεκεμβρίου ήταν η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, όλοι οι ομιλητές εξήγησαν τους λόγους για τους οποίους συμμετέχουν στο Δίκτυο και πώς βιώνουν οι ίδιοι προσωπικά τον εθελοντισμό.

Μίλησαν, επίσης, πολλοί εθελοντές που συμμετέχουν σε δράσεις ανάγνωσης σε παιδιά και ηλικιωμένους, οι οποίοι με συγκίνηση αναφέρθηκαν στα συναισθήματα που αντλούν κάθε φορά που παίρνουν μέρος στις δράσεις του Δικτύου.

Η επόμενη Συνάντηση Εθελοντών του Διαβάζω για τους Άλλους έχει προγραμματιστεί για τις 6 Φεβρουαρίου, 2016. Θα ενημερωθείτε εγκαίρως για τον τόπο και την ώρα της συνάντησης.

Το εθελοντικό μη-κερδοσκοπικό δίκτυο Διαβάζω για τους Άλλους ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν ώστε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η 9η Γενική Συνάντηση Εθελοντών του

Συγκεκριμένα, ευχαριστεί τους:

– το PolisArtCafe (Πεσμαζόγλου 5, Στοά του Βιβλίου) και προσωπικά τον κ. Χατζηιακώβου για τη θερμή φιλοξενία

– το Ινστιτούτο Νοηματικής Διερμηνείας Γέφυρες Επικοινωνίας, δύο σπουδάστριες του οποίου έκαναν ταυτόχρονη διερμηνεία των ομιλιών στη νοηματική

– τις Εκδόσεις Παρουσία για την υποστήριξή τους

– όλα τα μέσα ενημέρωσης και τα blogs που στήριξαν την εκδήλωση

– και βέβαια τους περισσότερους από 120 εθελοντές που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

Διαφήμιση