Αρχική Ανακύκλωση Forum για τη διαχείριση των απορριμάτων στην Ελλάδα

Forum για τη διαχείριση των απορριμάτων στην Ελλάδα

0
Διαφήμιση

Με τη συμμετοχή 40 διακεκριμένων ομιλητών από δήμους και Περιφέρειες, από τους συναρμόδιους φορείς και υπουργεία, καθώς επίσης από τον ιδιωτικό τομέα, τη βιομηχανία, τις τράπεζες και ακαδημαϊκούς φορείς, πραγματοποιείται στις 8 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Χίλτον το επίκαιρο περιβαλλοντικό- χρηματοδοτικό φόρουμ με τίτλο: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ: ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ – ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ – ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ – ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ.

Το συνέδριο, είναι αφιερωμένο στον πολύ κρίσιμο τομέα ανάπτυξης των υποδομών διαχείρισης απορριμμάτων στη χώρα μας και ειδικότερα σε θέματα σχεδιασμού, θεσμικού πλαισίου, χρηματοδότησης, καλών πρακτικών ενώ θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια των εργασιών του, παρουσιάσεις έργων, τεχνολογιών και καλών πρακτικών, τόσο από πλευράς αυτοδιοίκησης, όσο και από πλευράς ιδιωτικού τομέα.

Οργανώνεται στα πλαίσια της επιχειρηματικής Πρωτοβουλίας «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» από την επενδυτική έκδοση Α- ΕΝΕRGY με τη συνεργασία και συμμετοχή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος).

Περιφερειών, της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τραπεζών, επενδυτών συμβούλων και συνολικότερα των επιχειρηματικών φορέων του ευρύτερου ενεργειακού-περιβαλλοντικού χώρου. Επιστημονικός Εταίρος του συνεδρίου είναι το ΕΚΕΤΑ -Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης,

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει και η παρουσίαση των συμπερασμάτων του πρόσφατου συνεδρίου «Επενδύσεις και Υποδομές για την Πράσινη Ανάπτυξη και την Καινοτομία» που αφορούν συγκεκριμένες προτάσεις για την ανάπτυξη των «πράσινων» υποδομών και επενδύσεων για την βιώσιμη ανάπτυξη στη χώρα μας, με έμφαση στις ΑΠΕ και στη διαχείριση απορριμμάτων.

Το συνέδριο , πραγματοποιήθηκε πρόσφατα με την ευγενική συνεργασία και υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και τη συμμετοχή των Υπουργείων Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Οικονομίας, Υποδομών, Τουρισμού και Ναυτιλίας, Οικονομικών (για θέματα πακέτου Γιούνκερ).

 

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here