Αρχική Ειδήσεις Βράβευση της Singature Travel για την ιστοσελίδα της

Βράβευση της Singature Travel για την ιστοσελίδα της

0
Διαφήμιση

Με το βραβείο για την καλύτερη ιστοσελίδα «Προβολής και Πώλησης Ταξιδίων» τιμήθηκε το Singature Travel, από τους κορυφαίους σύγχρονους Ταξιδιωτικούς Οργανισμούς στην Ελλάδα, σε εκδήλωση του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων (ΗΑΤΤΑ) στο πλαίσιο της Διεθνούς Εκθεσης Philoxenia 2015, στην Θεσσαλονίκη.

Η τιμητική αυτή διάκριση για την πληρέστερη ενημέρωση των ταξιδιωτών για τους προορισμούς αποτελεί το επιστέγασμα της 25χρονης επιτυχούς πορείας του Singature Travel.

Ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός πιστός στην αξία της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών θα συνεχίσει να “Yπογράφει τα ταξίδια” και θα εμπνέει μέσα από τις προτάσεις του για μαγευτικές ή εξερευνητικές αποδράσεις ικανοποιώντας έτσι όλες τις επιθυμίες.

Θα συνεχίσει να “Yπογράφει τα ταξίδια” και εκδηλώσεις με καινοτόμες ιδέες, μέσα από την ανανεωμένη ιστοσελίδα του και έντυπα που περιλαμβάνουν και tips για κάθε προορισμό.

Η βράβευση των μελών του ΗΑΤΤΑ, αποτελεί ένα σημαντικό θεσμό που φέτος κλείνει τα 25 χρόνια. Στόχος του είναι η ανάδειξη των επιχειρήσεων του κλάδου και η επιβράβευσή τους για την παρουσία αλλά και τις υπηρεσίες που παρέχουν.

Η επιλογή των καλύτερων εντύπων και sites πραγματοποιείται από Επιτροπή Βράβευσης, στην οποία συμμετέχουν εξέχουσες προσωπικότητες του τουριστικού κόσμου.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here