Αρχική Ειδήσεις Προσφορές με “αέρα νικητή” στα καταστήματα WIND

Προσφορές με “αέρα νικητή” στα καταστήματα WIND

0
Διαφήμιση

Προσφορές με «αέρα νικητή» τρέχουν αποκλειστικά στα καταστήματα WIND Αττικής με αφορμή τη χορηγία της στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο.

Μέχρι και τις 14 Νοεμβρίου αποκλειστικά στα καταστήματα WIND Αττικής δρομείς και φίλοι της διοργάνωσης μπορούν να αποκτήσουν το αγαπημένο τους smartphone σε προνομιακή τιμή και άλλες συσκευές τελευταίας τεχνολογίας, αλλά και μοναδικές προσφορές σε κινητή, σταθερή, Internet.

Μεταξύ άλλων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν:

το Samsung Galaxy Grand Neo DS – το οικονομικότερο Samsung με 2 κάρτες SIM με πρωτοποριακό σχεδιασμό και ασυναγώνιστη απόδοση – στη μοναδική τιμή των 149€ (από 199€) χωρίς δέσμευση συμβολαίου ή ΔΩΡΕΑΝ με το απόλυτο συμβόλαιο W για απεριόριστη επικοινωνία σε ομιλία, SMS & MB προς ΟΛΑ τα δίκτυα

το Samsung Galaxy Tab 4 7″ WiFi – το οικονομικότερο επώνυμο tablet με απεριόριστες επιλογές ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια – χωρίς δέσμευση συμβολαίου στη μοναδική τιμή των 149€ (από 199€). Και βέβαια μοναδικές προσφορές σε μια μεγάλη γκάμα συσκευών και tablet Samsung.

Περισσότερες πληροφορίες για αυτές και πολλές άλλες μοναδικές προσφορές είναι διαθέσιμες από τις εξειδικευμένες ομάδες των καταστημάτων WIND στην Αττική.

Η WIND θα δώσει το «παρών» στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας ως Επίσημος Χορηγός της διοργάνωσης, Ονομαστικός Χορηγός των Αγώνων Δρόμου 5χλμ και 10χλμ και Επίσημος Πάροχος Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών του ΣΕΓΑΣ την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στο κέντρο της πόλης.

Για μια ακόμα χρονιά 1500 δρομείς της WIND Running Team θα τρέξουν για καλό σκοπό, αφού χάριν της συμμετοχής τους η WIND θα ενισχύσει οικονομικά το έργο των σωματείων «Οι Φίλοι του Παιδιού» και «MDA Ελλάς», που δίνουν καθημερινό αγώνα για τη φροντίδα παιδιών άπορων οικογενειών και ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις αντίστοιχα.

Διαφήμιση