Αρχική Προγράμματα Ε.Κ.Ε. O εξέχων ηθοποιός- πρεσβευτής της WIND Running Team στην Αθήνα

O εξέχων ηθοποιός- πρεσβευτής της WIND Running Team στην Αθήνα

0

Ο διεθνούς φήμης και ελληνικής καταγωγής ηθοποιός -σκηνοθέτης Simon Kassianidis ήρθε στην Ελλάδα για την WIND και τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας που διεξήχθη την Κυριακή.

O εξέχων πρεσβευτής της WIND Running Team, επισκέφθηκε την Marathon Expo για να παραλάβει την γαλάζια φανέλα της ομάδας με την οποία έτρεξε για να στηρίξει με τον δικό του τρόπο τους συλλόγους «MDA Hellas» και «Φίλοι του Παιδιού».

Ο διεθνούς φήμης ηθοποιός έχει εμφανιστεί σε blockbuster ταινίες και αμέτρητες πολυβραβευμένες σειρές δίπλα σε καταξιωμένους ηθοποιούς του Hollywood όπως είναι ο Daniel Grai και η Keira knightley ( Quantum of Solace (2008), How to Train Your Dragon 2 (2014) and The Edge of Love (2008)).

Την χρονιά που διανύουμε το αμερικανικό κοινό το απόλαυσε στην τηλεοπτική ταινία Lumen, στις τηλεοπτικές σειρές Zoo και Agents of S.H.I.E.L.D. καθώς και στο video game Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.

‘’H μέρα μου είναι μοιρασμένη ανάμεσα σε castings, πολύωρα γυρίσματα και ώρες συγγραφής. Ωστόσο, όσο πιεστικό και αν είναι ένα ημερήσιο πρόγραμμα, πάντα επιδιώκω να βρίσκω χρόνο για τους δικούς μου ανθρώπους καθώς πιστεύω πως τίποτα δεν έχει αξία όταν δεν το μοιράζεσαι.

Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα και όταν μου έγινε η πρόταση να συμμετέχω στην WIND Running Team. Η Ελλάδα κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και οι αξίες που πηγάζουν από την ιστορία της αποτελούν συχνά πηγή έμπνευσης.

Η WIND Running team αριθμεί 1500 μέλη, όλων των ηλικιών, που τρέχουν όχι μόνο για να αθληθούν αλλά και για να προσφέρουν σε όσους χρειάζονται την στήριξη μας, με όσους αξίζει να μοιραζόμαστε τις σκέψεις και την ενέργεια μας…’’ δήλωσε ο ηθοποιός – πρεσβευτής – για την συμμετοχή του στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here