Αρχική Ελληνικά Προϊόντα Ανακαλύψτε στη Θεσσαλονίκη τη μαγεία του κρασιού

Ανακαλύψτε στη Θεσσαλονίκη τη μαγεία του κρασιού

0

Ότι καινούργιο έχει να παρουσιάσει ο ελληνικός αμπελώνας θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όσοι παραβρεθούν το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, στην Αποθήκη Γ, στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Για δύο ημέρες ο κόσμος του κρασιού της Ελλάδας μετακομίζει στην Αποθήκη Γ στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης. Οινοπαραγωγοί, αποσταγματοποιοί, εισαγωγείς οίνων, επαγγελματίες του κρασιού, της εστίασης, του τουρισμού και χιλιάδες οινόφιλοι δοκιμάζουν, συζητούν, ανταλλάσσουν απόψεις και εμπειρίες σε καλαίσθητο, ευχάριστο, πολιτισμένο περιβάλλον.

Ποιους θα συναντήσετε στον 13ο Χάρτη των Γεύσεων;

Περισσότερους από 90 οινοποιούς από τις σημαντικότερες αμπελουργικές περιοχές της Ελλάδας, δίπλα σε αποσταγματοποιούς, εισαγωγείς οίνων και παραγωγούς επιλεγμένων γαστρονομικών προϊόντων.

Τι θα δοκιμάσετε;

Περισσότερες από 500 ετικέτες, ένα καταπληκτικά ευρύ φάσμα κρασιών, ξεκινώντας από τα φρέσκα της εσοδείας 2015, τις νέες ετικέτες και συσκευασίες, αρκετές από τις οποίες θα κάνουν το ντεμπούτο τους στην εκδήλωση και φτάνοντας έως τις κορυφαίες ελληνικές και τις συναρπαστικές διεθνείς επιλογές. Ο Χάρτης των Γεύσεων είναι το σημείο για να δοκιμάσετε τις τελευταίες οινικές τάσεις στην Ελλάδα.

Τι θα παρακολουθήσετε στις παράλληλες εκδηλώσεις;

Φέτος ο Χάρτης των Γεύσεων συνοδεύεται από ενδιαφέρον πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων.

Γευστικές δοκιμές αφρωδών, ολοκαίνουργιων ετικετών, απολαυστικές μαγειρικές επιδείξεις από κορυφαίους chef και ζαχαροπλάστες της Θεσσαλονίκης.

Τι άλλο μας προτείνει ο Χάρτης των Γεύσεων;

Διψάτε για μάθηση; Σταθερά επενδύοντας σε ενέργειες που προάγουν τη διείσδυση στη γνώση, η Wine Plus σε συνεργασία με τις Σχολές Κρασιού WSPC και Genius in Gastronomy μας προτείνει 6 δωρεάν, δεκάλεπτα σεμινάρια εισαγωγής στη γευστική δοκιμή με τίτλο «Τα 5 βήματα της γευστικής δοκιμής».

Γιατί ο «Χάρτης των Γεύσεων βγαίνει στην πόλη»;

Διότι η αγαπημένη έκθεση αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να οικοδομήσουμε γύρω της, την αίσθηση οινογαστρονομικής/τουριστικής κοινότητας στην πόλη.

Έτσι, η Wine Plus συνεργάζεται με κορυφαία εστιατόρια, ξενοδοχεία, bistrot, bar της Θεσσαλονίκης και υποστηρίζει σειρά εκδηλώσεων για το κρασί και τις αρμονίες του. Όλες, ποιοτικές προτάσεις τόσο για τους κατοίκους, όσο και για τους επισκέπτες: εκθέτες και οινόφιλους.

Όπως κάθε χρόνο, η Wine Plus δεσμεύεται να προσφέρει στους εκθέτες και το πλήθος των επισκεπτών του Χάρτη των Γεύσεων ποιότητα και καινοτομία.

Ο Χάρτης των Γεύσεων 2015, πραγματοποιείται από τη Wine Plus, με χορηγούς επικοινωνίας την εφημερίδα Agrenda και το περιοδικό Wine Trails, υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης.

Ωράριο λειτουργίας: 12.00 – 20.00. Εισιτήριο: 6€, Εισιτήριο δύο ημερών: 10€

(Δείτε το πρόγραμμα στο www.wineplus.gr)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here