Αρχική Ειδήσεις Χρυσό για την WIND στα HR Awards 2015

Χρυσό για την WIND στα HR Awards 2015

0

Με το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Engagement Employee Initiative τιμήθηκε η WIND στην πρώτη τελετή απονομής των βραβείων HR Awards που έλαβαν χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με τη συμμετοχή περισσότερων από 290 στελεχών από όλους τους κλάδους του ελληνικού επιχειρείν.

Η επιτυχημένη υλοποίηση του προγράμματος “Living Our WIND Values” για την κοινή κατανόηση των Αξιών του οργανισμού από όλους τους εργαζόμενους και την υιοθέτησή τους ως καθημερινή πρακτική, χάρισε στην WIND τη χρυσή διάκριση στην κατηγορία Best Engagement Employee Initiative, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της να παράγει αξία πρωτίστως για τους ανθρώπους της.

Το πρόγραμμα αξιοποίησε την καινοτόμο μεθοδολογία Lego®Serious Play® για τη βιωματική προσέγγιση των αξιών της εταιρείας, αντικαθιστώντας την παραδοσιακή κάθετη επικοινωνία με αυτήν της ενεργούς συμμετοχής όλων σε μια εμπειρική διαδικασία. Για τις ανάγκες του προγράμματος πραγματοποιήθηκαν 50 workshops. Η υλοποίηση του έγινε σε συνεργασία με τους εξειδικευμένους συμβούλους της BetterFuture LLC .

Κατά τη διάρκεια της απονομής, η Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της WIND Ελλάς, κα Ιωάννα Τσίτουρα δήλωσε: «Το βραβείο αυτό μας κάνει διπλά περήφανους. Είμαστε περήφανοι γιατί έχουμε κατορθώσει να δημιουργήσουμε τη δική μας διαδρομή μέσα από μια κοινή γλώσσα επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης που δεν είναι άλλη από τις Αξίες που όλοι μαζί προσδιορίσαμε: Ακεραιότητα, Απλότητα, Ευελιξία, Επιχειρηματικότητα και Ομαδικότητα.

Είμαστε όμως περήφανοι και γιατί χάριν του προγράμματος Living our WIND Values ζούμε τις αξίες μας καθημερινά και μέσα από αυτές πετυχαίνουμε τους στόχους, την αποστολή και το όραμά μας, γινόμαστε οι ίδιοι παραγωγοί μιας νέας κουλτούρας.»

Τα βραβεία HR Awards διοργανώνονται για πρώτη φορά στην χώρα μας από το περιοδικό HR Professional και την Boussias Communications και στόχο έχουν να γίνουν θεσμός για την ανάδειξη και επιβράβευση των πρακτικών αριστείας στον τομέα διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here