Αρχική Ειδήσεις Στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας τα ΕΛΤΑ

Στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας τα ΕΛΤΑ

0
Διαφήμιση

Στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας εισέρχονται από τα μέσα Δεκεμβρίου τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με θέμα «Τα ΕΛΤΑ στη νέα εποχή», ο πρόεδρος του ΔΣ και διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΤΑ, Κωστής Μελαχροινός, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία αναμένεται να πωλούν ρεύμα μέσα στον Δεκέμβριο, ανταγωνιζόμενα εναλλακτικές πηγές ηλεκτρικής ενέργειας. «Τα ΕΛΤΑ θα ειναι παρόντα στην απελευθερωμένη αγορά ηλεκτρικής ενέργειας ως πωλητές ηλεκτρικού ρεύματος» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Θα αγοράζουν και θα πουλάνε στους καταναλωτές, σε όλη την Ελλάδα, ρεύμα».

Σύμφωνα με τον κ. Μελαχροινό, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία θα καταθέσουν, μέσα στον Νοέμβριο, τον φάκελο στην Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας για να λάβουν την σχετική έγκριση. Πάντως, εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα υπάρξει η σχετική έγκριση γιατί, όπως είπε, η χρηματοπιστωτική επάρκεια των ΕΛΤΑ το επιτρέπει και τα Ελληνικά Ταχυδρομεία έχουν την υποδομή και τις προϋποθέσεις για να είναι παρόντα στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας.

Ο κ. Μελαχροινός απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις τιμές πώλησης ηλεκτρικής ενέργειας από τα ΕΛΤΑ, διευκρίνισε πως, αν και είναι ακόμη νωρίς να ανακοινωθεί το σχετικό τιμολόγιο, τα ΕΛΤΑ θα κινηθούν με ενιαία τιμή και με στόχο αυτή να είναι η συμφέρουσα για τους πελάτες τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here