Αρχική Ειδήσεις Στη διεθνή έκθεση ιατρικού τουρισμού στο Dubai η ΕΛΙΤΟΥΡ

Στη διεθνή έκθεση ιατρικού τουρισμού στο Dubai η ΕΛΙΤΟΥΡ

0
Διαφήμιση

Το Συμβούλιο Ελληνικού Ιατρικού Τουρισμού ΕΛΙΤΟΥΡ θα συμμετέχει για πρώτη φορά ως Χρυσός Xορηγός στο μεγαλύτερο διεθνές συνέδριο και έκθεση ιατρικού τουρισμού IMTEC (International Medical Tourism Exhibition Conference), το οποίο θα διεξαχθεί στις 7 και 8 Οκτωβρίου 2015, στο Dubai.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της ΕΛΙΤΟΥΡ, παρουσία θα έχουν τα μέλη της: Όμιλος ΙΑΣΩ, Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, Όμιλος Euromedica, Eurodentica Specialized Dental Care και Zante Medical Care.

Η προβολή της χώρας μας, μέσω της συμμετοχής σε σημαντικά διεθνή συνέδρια και εκθέσεις, ως ανερχόμενος και δυναμικός προορισμός ιατρικού τουρισμού, αποτελεί βασικό πυλώνα της στρατηγικής της ΕΛΙΤΟΥΡ για την προβολή και την προώθησή της στις αγορές του εξωτερικού.

Η διεθνής έκθεση και συνέδριο ιατρικού τουρισμού IMTEC που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Dubai αποτελεί μία μοναδική πλατφόρμα για την ανάδειξη των συμμετεχόντων στον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο του ιατρικού τουρισμού, τη δικτύωση και την επίτευξη συμφωνιών.

Φέτος θα συμμετέχουν περισσότεροι από 100 εκθέτες καθιστώντας την μια από τις πλέον σημαντικές εκθέσεις του είδους παγκοσμίως.

Ο κύριος Γεώργιος Σταματίου, Πρόεδρος της ΕΛΙΤΟΥΡ, σημείωσε σχετικά: «Είμαστε υπερήφανοι που για πρώτη φορά η Ελλάδα θα έχει μία εξαιρετικά οργανωμένη και δυναμική παρουσία μέσω της ΕΛΙΤΟΥΡ σε μία έκθεση παγκόσμιου βεληνεκούς.

Η χώρα μας διαθέτει όλους τους παράγοντες εκείνους που χρειάζονται για να γνωρίσει ανάπτυξη ο ιατρικός τουρισμός. Υψηλό επιστημονικό επίπεδο, εξαιρετικές ιατρικές πρακτικές, τεχνολογίες αιχμής και άριστες τουριστικές υποδομές.

Στόχος της ΕΛΙΤΟΥΡ είναι να αναδείξει τις δυνατότητες της χώρας μας εδραιώνοντας τη θέση της στον παγκόσμιο χάρτη του ιατρικού τουρισμού. Στην προσπάθεια μας αυτή έχουμε και την έμπρακτη υποστήριξη του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού και αυτό δείχνει το δρόμο για το μέλλον.

Η συμμετοχή δε και αρκετών μελών της ΕΛΙΤΟΥΡ στην έκθεση καθιστά πιο αποτελεσματική και συνεκτική την προώθηση της χώρας στον τομέα αυτό».

Διαφήμιση