Αρχική Ειδήσεις Πτώση τζίρου για 8η χρονιά για τις εταιρείες κινητής

Πτώση τζίρου για 8η χρονιά για τις εταιρείες κινητής

0
Διαφήμιση

Πτώση στο τζίρο τους θα καταγράψουν το 2015, για 8η συνεχή χρονιά οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας όπως επισήμανε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Wind Νάσος Ζαρκαλής στο περιθώριο εκδήλωσης για την παρουσίαση της πρωτοβουλίας της εταιρείας, Wind Young Talents – Graduate Trainee Program, βάσει της οποίας θα προσληφθούν 10 ταλαντούχοι νέοι.

Ο κ. Ζαρκαλής απέφυγε να κάνει εκτίμηση για το ύψος της νέας μείωσης στα έσοδα και έκανε λόγο για έναν Ιούλιο (μετά την εφαρμογή των Capita Controls) ιδιαίτερα δύσκολο, χωρίς ωστόσο «βίαιες», όπως χαρακτηριστικά είπε, μεταβολές στα έσοδα και τα κέρδη.

Ο επικεφαλής της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας σημείωσε πως ελπίζει, καθώς η κυβέρνηση αναγνωρίζει την αναγκαιότητα να γίνουν επενδύσεις, η Πολιτεία να «αγκαλιάσει» τον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας και  να επιλύσει τα προβλήματα.

Πρόσθεσε πως από την πλευρά της Wind έχει επέλθει η κανονικότητα και οι επενδύσεις συνεχίζονται «όσο μας το επιτρέπουν οι συνθήκες» υπονοώντας  τα προσκόμματα που τίθενται εξαιτίας των ελλείψεων στο νομοθετικό πλαίσιο για τις άδειες των σταθμών βάσεως.

Εξάλλου, η νέα πρωτοβουλία της εταιρείας το Wind Young Talents απευθύνεται σε νέους που είναι κάτοχοι πτυχίου και μεταπτυχιακού τίτλου με κατεύθυνση στους κλάδους της Διοίκησης Επιχειρήσεων, του Marketing, της Πληροφορικής, των Οικονομικών, της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και της Μηχανικής χωρίς να απαιτείται προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία.

Μέσα από το πρόγραμμα δέκα ταλαντούχοι νέοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πλούσια επαγγελματική εξειδίκευση, να αναδείξουν τα ταλέντα τους, αλλά και να γνωρίσουν τον δυναμικό κλάδο των τηλεπικοινωνιών.

Η κατάθεση των αιτήσεων ενδιαφέροντος θα γίνεται έως τις 25 Οκτωβρίου 2015 στο www.windyoungtalents.gr

Όπως επισήμανε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του προγράμματος η Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Wind Ιωάννα Τσίτουρα, το  Young Talents περιλαμβάνει στάδια αξιολογήσεων και συνεντεύξεων.

Η ολοκλήρωση των σταδίων σηματοδοτείται από την παρουσία Καθοδηγητών που θα είναι καταξιωμένα στελέχη και επικεφαλής οργανωτικών μονάδων της εταιρείας.

Διαφήμιση