Αρχική Τεχνολογία Το νέο Samsung Galaxy S6 edge+ έρχεται στη Vodafone!

Το νέο Samsung Galaxy S6 edge+ έρχεται στη Vodafone!

0
Διαφήμιση

Το νέο SamsungGalaxyS6 edge+ θα είναι διαθέσιμο από την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στα καταστήματα Vodafone και στο vodafone.gr. Όσοι ανυπομονούν να δουν και να δοκιμάσουν πρώτοι τις μοναδικές δυνατότητες του SamsungGalaxyS6 edge+, μπορούν από σήμερα Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου να επισκεφτούν το κατάστημα Vodafone στο The Mall Athens.

Το πρώτο CAT9 Smartphone που θα υποστηρίζει 4G++ ταχύτητες, το νέο SamsungGalaxyS6 edge+, διαθέτει καινοτόμα τεχνολογικά χαρακτηριστικά, όπως διπλή κυρτή οθόνη, γρήγορο επεξεργαστή και ακόμα περισσότερα πολυμέσα για απίστευτη διασκέδαση.

Η Vodafone έχει ήδη πετύχει, σε εργαστηριακό επίπεδο, ταχύτητες 375Mbps, μέσω της τεχνολογίας LTEAdvanced – 3xCarrierAggregation (3CA) και σύντομα, μετά την ολοκλήρωση των απαιτούμενων τεχνικών δοκιμών, η εταιρία σχεδιάζει να διαθέσει εμπορικά στους πελάτες της ταχύτητες 4G++ έως και 375Mbps, σε επιλεγμένα σημεία.

Στα καταστήματα Vodafone και στο VodafoneeShop, όλοι μπορούν να βρουν μία μεγάλη ποικιλία από νέα και καινοτόμα αξεσουάρ, όπως ασύρματους φορτιστές, θήκες με ενσωματωμένο keyboard, αλλά και θήκες ClearView σε ποικιλία χρωμάτων και υλικών, που απογειώνουν την εμπειρία των smartphones.

Επιπλέον, η εξειδικευμένη & πιστοποιημένη από τη Samsung Ομάδα Internet της Vodafone είναι διαθέσιμη για να εξυπηρετήσει όλους όσους θέλουν να αποκτήσουν το νέο SamsungGalaxyS6 edge+ και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των ενδιαφερομένων για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του.

Για περισσότερες πληροφορίες στο http://www.vodafone.gr/portal/samsunggalaxys6-edgeplus

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here