Αρχική Ειδήσεις Πώς θα θεραπεύσετε τους κιρσούς στα πόδια με μόλις 2 συστατικά!

Πώς θα θεραπεύσετε τους κιρσούς στα πόδια με μόλις 2 συστατικά!

0
Διαφήμιση

Όσο απίστευτο και αν σας ακούγεται, οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι οι ουσίες που περιέχουν τα κάστανα, μπορούν να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τις αντιαισθητικές φλέβες στα πόδια σας. Τι άλλο χρειάζεστε; Ισχυρό κονιάκ!

Πάρτε 20 κάστανα και θρυμματίστε τα. Βάλτε τα σε μία κανάτα που να κλείνει αεροστεγώς και περιχύστε τα με τουλάχιστον 1 λίτρο από ένα ισχυρό κονιάκ. Κρατήστε το μείγμα στο κλειστό δοχείο για ακριβώς 40 ημέρες.

Θα πρέπει να το ανακατεύετε συχνά με μια ξύλινη κουτάλα. Μετά από 40 ημέρες, περάστε το από ένα σουρωτήρι και διατηρήστε το νέο διάλυμα κλειστό σε ένα νέο, καθαρό δοχείο. Πριν από κάθε χρήση, ανακινήστε καλά τη φιάλη. Με ένα βαμβάκι, βουτήξτε στο υγρό και εφαρμόστε το στην επιφάνεια των κιρσών, αλλά μην το τρίβετε επάνω τους!

Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, το υγρό θα εμποτιστεί γρήγορα στο δέρμα. Κάντε αυτήν τη θεραπεία πολλές φορές την ημέρα. Αυτό το υγρό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για φλεγμονή στα πόδια, καθώς και επίσης και για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

Υ.Γ: Συμβουλευτείτε πρώτα το γιατρό σας

 

Πηγή:iatropedia

 

Διαφήμιση