Αρχική Ειδήσεις Navarino Challenge: Αθλητική τουριστική εκδήλωση για την οικογένεια

Navarino Challenge: Αθλητική τουριστική εκδήλωση για την οικογένεια

0
Διαφήμιση

Το πολυβραβευμένο γεγονός αθλητικού τουρισμού «Navarino Challenge» ξεκινάει στις 11-13 Σεπτεμβρίου 2015 στη Μεσσηνία και στο CostaNavarino για μικρούς και μεγάλους με ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει πολλές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια.

Το SafeWaterSports δεν θα μπορούσε να λείπει από την διοργάνωση αυτή.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, το γραφικό λιμάνι της Πύλου θα φιλοξενήσει μια μαγευτική κολυμβητική διαδρομή ανοιχτής θαλάσσης.

Στην διαδρομή του ενός μιλίου (1,6χλμ) οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να κολυμπήσουν στο πλευρό των παγκόσμιων πρωταθλητών μας, του Σπύρου Γιαννιώτη και της Κέλλυς Αραούζου, ενώ στην διαδρομή του μισού μιλίου (0,8χλμ) οι μικρότεροι φίλοι θα αναλάβουν δράση!

Αρωγός στην κολυμβητική ημέρα του «NavarinoChallenge» είναι η κοινωνική μη-κερδοσκοπική πρωτοβουλία SafeWaterSports που θα αναλάβει την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κόσμου πάνω σε θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια και την πρόληψη ατυχημάτων κατά την διάρκεια των αθλητικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων στην θάλασσα και το νερό.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται για 3η συνεχόμενη χρονιά υπό την Aιγίδα του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού με την υποστήριξη τηςCostaNavarino και του TheWestin

Διαφήμιση