Αρχική Ειδήσεις Αντικείμενο εκθέσεων o «Πράσινος Τουρισμός» στην Ελλάδα

Αντικείμενο εκθέσεων o «Πράσινος Τουρισμός» στην Ελλάδα

0
Διαφήμιση

Ο «Πράσινος Τουρισμός» της Ελλάδας αναδεικνύεται στις μεγάλες εθνικές εκθέσεις «Panorama Greece» της Πολωνίας και της Σουηδίας σε ειδικό θεματικό περίπτερο.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζεται από τη διοργανώτρια εταιρία, για πρώτη φορά στην Σκανδιναβία τα βραβευμένα ξενοδοχεία της Ελλάδας με Green Key (οικολογικό σήμα ποιότητας για τουριστικές μονάδες) θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιαστούν μέσω της 3ης έκθεσης Grekaland Panorama Med Cypern τον Φεβρουάριο 2016 στην Στοκχόλμη.

Ειδικότερα, θα αφιερωθεί ειδικός χώρος όπου θα παρουσιαστούν μαζί όλα τα Green Key ξενοδοχεία της χώρας με σκοπό την ενημέρωση των επισκεπτών καθώς, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της North Events, διοργανώτριας εταιρίας της έκθεσης, είναι γνωστή η περιβαλλοντική ευαισθησία των Σουηδών στην εφαρμογή πράσινων πολιτικών στον κλάδο του τουρισμού.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι σύμφωνα με τους μεγαλύτερους tour operators της Σκανδιναβίας, τα ξενοδοχεία που εφαρμόζουν πράσινες πολιτικές διαχείρισης περιβάλλοντος απολαμβάνουν 15% υψηλότερα ποσοστά κρατήσεων από όσο άλλα ξενοδοχεία που δεν έχουν οικολογικές πολιτικές.

Μέσω της έκθεσης τα ξενοδοχεία Green Key θα έχουν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους επισκέπτες για τις περιβαλλοντικές πρακτικές τους και τις υπηρεσίες τους -απευθυνόμενοι σε μία από τις σημαντικότερες και πλέον ευαισθητοποιημένες αγορές σε αυτά τα θέματα.

Οι δύο εκθέσεις, Grecka Panorama I Cyrp (11-13.12.2015, Torwar Arena, Warsaw) και Greckland Panorama Med Cypern (12-14.02.2016, Ericsson Globe, Stockholm) είναι εκθέσεις που προβάλλουν τον ελληνικό τουρισμό, την γαστρονομία και τον πολιτισμό, και τελούν υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, του ΣΕΤΕ, του ΞΕΕ, της ΠΟΞ και της ΗΑΤΤΑ.

Διαφήμιση