Υπάρχουν τρόφιμα που αν τα βάλουμε στο ψυγείο η γεύση τους θα «χαθεί»και θα αλλοιωθεί η υφή τους. Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά:
Πατάτες: Aν βάλετε τις πατάτες στη συντήρηση θα αποκτήσουν πολύ σύντομα γλυκιά γεύση. Προτιμήστε να τις αποθηκεύετε σε χάρτινη σακούλα και σε δροσερό μέρος.
Ψωμί: Αν το τοποθετήσετε μέσα στο ψυγείο θα παρατηρήσετε πως πολύ σύντομα θα στεγνώσει και θα σκληρύνει. Αφήστε το, λοιπόν, στην ψωμιέρα και καταναλώστε το σύντομα.
Καφές: Μην κάνετε το λάθος και βάλετε τον φρεσκοκομμένο σας καφέ στο ψυγείο καθώς θα αλλοιωθεί η γεύση του. Τοποθετήστε το σε ένα γυάλινο βάζο το οποίο και θα πρέπει να σφραγίσετε καλά.
Μέλι: Μην το βάλετε ποτέ στο ψυγείο καθώς πολύ σύντομα θα κρυσταλλώσει. Αποθηκεύστε το σε κάποιο ντουλάπι της κουζίνα σας.
Κρεμμύδια: Η υγρασία του ψυγείου βοηθά τα κρεμμύδια να μουχλιάζουν πιο σύντομα. Αφήστε τα εκτός ψυγείου σε δροσερό και ξηρό μέρος.