Αρχική Ειδήσεις Trion Nemesis: To πρώτο hypercar των ΗΠΑ

Trion Nemesis: To πρώτο hypercar των ΗΠΑ

0
Διαφήμιση

Ιπποδύναμη 2.000 αλόγων έχει το Trion Nemesis, της αμερικανικής (Καλιφόρνια) Trion- που αναπτύσσει το όχημα το οποίο φιλοδοξεί να αποτελέσει το πρώτο αμερικανικό «hypercar».

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του Popular Science, η εταιρεία είχε ανακοινώσει τα σχέδιά της για το Nemesis πριν από περίπου έναν χρόνο- και πραγματοποίησε επίδειξη ενός μοντέλου σε πραγματικό μέγεθος σε κλειστό event στην Καλιφόρνια.

Το σχετικό βίντεο γύρισε και ανέβασε στο Ίντερνετ ο Αλεχάνδρο Σάλομον, ιδιοκτήτης σειράς «supercars» και δημιουργός/ διαχειριστής του καναλιού Salomondrin στο YouTube.

Η εταιρεία φέρεται να σχεδιάζει πολλαπλές εκδόσεις του Nemesis, μία εκ των οποίων θα είναι ένα μοντέλο περιορισμένης διάθεσης, αξίας 2,2 εκατ. δολαρίων- σημειώνεται πως η αγορά του συνεπάγεται και απόκτηση μεριδίου της εταιρείας.

Τα άλλα μοντέλα θα είναι το Nemesis N1-RR (1,6 εκατ. δολάρια) και το πιο «ήμερο» Nemesis N1-GT, που θα έχει «μόλις» 1.400 άλογα ιπποδύναμη, χαμηλότερη τιμή και καμπριολέ σχεδιασμό. Όλα τα μοντέλα θα διαθέτουν twin-turbocharged κινητήρα V-8 και κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων. Η μέγιστη ταχύτητα αναμένεται να ξεπερνά τα 460 χλμ/ ώρα, με επιτάχυνση από το 0 στα 96 χλμ/ ώρα μέσα σε 2,8 δευτερόλεπτα.

Διαφήμιση