Αρχική Ειδήσεις Συνέλαβαν δελφίνι ως κατάσκοπο!

Συνέλαβαν δελφίνι ως κατάσκοπο!

0
Διαφήμιση

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Παλαιστινιακής εφημερίδας AlQuds, ένα δελφίνι «εξοπλισμένο» με κάμερα υψηλής ανάλυσης, κατασκόπευε τις ακτές της Γάζας, για λογαριασμό της ισραηλινής υπηρεσίας πληροφοριών Mossad.

Εκπρόσωπος των Ισλαμιστών της Χαμάς έσπευσε να διευκρινίσει ότι το Ισραήλ κατασκόπευε τη ναυτική άσκηση που διεξαγόταν στις ακτές της Λωρίδας της Γάζας, από την στρατιωτική πτέρυγα της Χαμάς Eziddin alQassam.

Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης σχολιάζουν πως από τη δεκαετία του 1960, που το αμερικανικό πολεμικό ναυτικό χρησιμοποίησε δελφίνια με ναρκαλιευτικό εξοπλισμό, αρκετά είδη από ζωολογικό κήπο, καρχαρίες, πελαργοί μέχρι και σκίουροι εμπλέκονται σε θεωρίες συνωμοσίας που έμειναν ανεπιβεβαίωτες.

Το 2007, το Ιράν κατηγόρησε το Ισραήλ για κατασκοπεία χρησιμοποιώντας σκίουρους οι οποίοι και «συνελήφθησαν» .

Το 2010, το Ισραήλ απέρριψε ως γελοιότητες τις καταγγελίες Αιγύπτιου βιολόγου, ότι η Mossad χρησιμοποίησε καρχαρίες που έφεραν σύστημα προήγησης (Gps), για επιθέσεις που τρομοκράτησαν τους τουρίστες στα αιγυπτιακά θέρετρα του Σινά και της Ερυθράς Θάλασσας.

Το 2012, η τουρκική αντιτρομοκρατική υπηρεσία αποφάνθηκε ότι τα περιστέρια που έπεφταν νεκρά σε χωριό στην τουρκική μεθόριο ήταν κατάσκοποι του Ισραήλ.

Διαφήμιση