Αρχική Ειδήσεις Ανάληψη κοινών δράσεων από Λιμενικό, SAFE WATER SPORTS και την Ναυαγοσώστες

Ανάληψη κοινών δράσεων από Λιμενικό, SAFE WATER SPORTS και την Ναυαγοσώστες

0
Διαφήμιση

Συνεχίζονται για τρίτο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο οι κοινές δράσεις που αναλήφθηκαν από το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, τον μη κερδοσκοπικό Οργανισμό SAFE WATER SPORTS και την Ένωση Σχολών Ναυαγοσωστικής Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, στελέχη της Διεύθυνσης Λιμενικής Αστυνομίας του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής μαζί με εθελοντές από το SAFE WATER SPORTS και τους ναυαγοσώστες, με τη συνδρομή διένειμαν ενημερωτικά έντυπα στην ελληνική και Αγγλική γλώσσα στους επιβάτες των πλοίων που αναχωρούν από το λιμάνι του Πειραιά για τους τουριστικούς προορισμούς της χώρας.

Με το περιεχόμενο του εντύπου το οποίο τιτλοφορείται “ Ο Δωδεκάλογος της Ασφάλειας των θαλασσίων Σπορ”, επιδιώκεται η ενημέρωση των τουριστών που θα επισκεφθούν τις παραλίες τις επόμενες ημέρες, σχετικά με τα βασικά σημεία τα οποία πρέπει ο τουρίστας να προσέχει όταν αποφασίσει να ασχοληθεί με τα θαλάσσια σπορ.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στα πλοία θα παρουσιάζεται οπτικοακουστικό μήνυμα διάρκειας περίπου ενός (01) λεπτού, το οποίο θα προτρέπει τους επιβάτες να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα “www.safewatersports.gr” σχετικά με την ηλεκτρονική εφαρμογή που έχει δημιουργηθεί από το SAFE WATER SPORTS σε συνεργασία με το Λιμενικό Σώμα.

Πρόκειται για μία πληροφοριακή πλατφόρμα από την οποία κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αντλήσει πληροφορίες σχετικά με τις επιχειρήσεις θαλασσίων σπορ και τους ναυαγοσώστες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here