Αρχική Ειδήσεις «Χρυσή» διάκριση για την Lamda Hellix στα Bite Awards 2015

«Χρυσή» διάκριση για την Lamda Hellix στα Bite Awards 2015

0
Διαφήμιση

Η LAMDA HELLIX, κορυφαίος πάροχος λύσεων και υπηρεσιών data center στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ανακοίνωσε ότι το νέο data center Athens-2 τιμήθηκε με το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Καινοτομία».

«Το Athens-2 σχεδιάστηκε με όραμα να προσφέρουμε στην αγορά ένα αληθινά καινοτόμο και διεθνώς ανταγωνιστικό data center για τη φιλοξενία κρίσιμων υποδομών και λειτουργιών. Το αποτέλεσμα μάς δικαίωσε.

Ως ομάδα, είμαστε περήφανοι για τη σημερινή διάκριση, που προστίθεται στη λίστα των βραβεύσεων που έχει κερδίσει η εταιρεία όλα αυτά τα χρόνια. Είναι μια επιβράβευση της σκληρής και συντονισμένης προσπάθειας των ανθρώπων της LAMDA HELLIX», δήλωσε ο Αλέξανδρος Μπεχράκης, Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας.

Το Athens-2 πληροί τα πλέον αυστηρά πρότυπα διαθεσιμότητας data center, Tier ΙΙΙ, του διεθνούς οργανισμού Uptime Institute, ενώ τέθηκε σε λειτουργία τον Ιανουάριο του 2015. Έχει εξ αρχής σχεδιαστεί και κατασκευαστεί ώστε να προσφέρει μοναδική ενεργειακή απόδοση και αποτελεί ένα από ελάχιστα data center στον κόσμο που αποκτά την πιστοποίηση U.S. LEED v4 Gold – μια διάκριση για το σχεδιασμό, την κατασκευή και λειτουργία ενεργειακά αποδοτικών κτιρίων.

Το Athens-2 αποτελεί σκέλος της γενικότερης στρατηγικής ανάπτυξης της LAMDA HELLIX, που έχει ως στόχο να προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες, ικανές να εξυπηρετήσουν τελευταίας γενιάς υπολογιστικά συστήματα, υψηλών απαιτήσεων σε διαθεσιμότητα, ενέργεια και με μέριμνα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του Athens-2 έγινε από το Integration and Consulting Business Unit της LAMDA HELLIX, που αναλαμβάνει την εκπόνηση και διαχείριση σύνθετων έργων data center για επιχειρήσεις και οργανισμούς με τέτοιον τρόπο, ώστε να διασφαλίζονται η φυσική ασφάλεια, η διαθεσιμότητα των συστημάτων, η μέγιστη δυνατή ενεργειακή αποδοτικότητα αλλά και η προστασία από φυσικές καταστροφές.

Τα βραβεία Business IT Excellence (BITE) αναδεικνύουν και επιβραβεύουν, ετησίως, την τεχνολογική πρωτοπορία, την καινοτομία και την επιχειρηματική αξία της τεχνολογίας. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στις 23 Ιουλίου στην Αθήνα.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροSchneider Electric: Η πιο βιώσιμη εταιρία σύμφωνα με τον δείκτη CAC40
Επόμενο άρθροΗ λύση για ξενοδοχεία “Τourismart” από τον όμιλο ΟΤΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ