Αρχική Ειδήσεις Βραβείο στην Επιχειρηματική Ευφυΐα για τη WIND

Βραβείο στην Επιχειρηματική Ευφυΐα για τη WIND

0
Διαφήμιση

Σημαντική διάκριση κατέκτησε η Διεύθυνση Πληροφορικής της WIND Ελλάς για το εργαλείο ProfitabilityandCostManagement (PCM) που έχει υλοποιήσει σε συνεργασία με την SAP.

Το συγκεκριμένο εργαλείο διαχειρίζεται δεδομένα κερδοφορίας και λειτουργικού κόστους και εντάσσεται σε μία γκάμα σύγχρονων και ευέλικτων εργαλείων πληροφορικής που αναλύουν οικονομικά και εμπορικά στοιχεία υποστηρίζοντας τη λήψη επιχειρησιακών αποφάσεων από τη διοίκηση της εταιρείας.

Το ιδιαίτερο αυτό έργο βραβεύτηκε στα φετινά BusinessIT (BITE) ExcellenceAwards στην κατηγορία Επιχειρηματική Ευφυΐα & Αναλυτική, λαμβάνοντας τη διάκριση SILVER.

«Η ανάλυση δεδομένων είναι πλέον στο επίκεντρο της επιχειρησιακής στρατηγικής και μπορεί να αποτελέσει μεγάλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για έναν οργανισμό που επενδύει στα κατάλληλα εργαλεία. Ωστόσο καμία λύση δε μπορεί να έρθει έτοιμη και απλώς να «κουμπώσει» στα συστήματα μιας εταιρείας.

Ο ρόλος της Διεύθυνσης Πληροφορικής είναι ακριβώς αυτός: να επιλέξει το κατάλληλο εργαλείο και να επενδύσει πόρους, οικονομικούς και ανθρώπινους ώστε να το εντάξει όσο το δυνατό πιο αποτελεσματικά στη λήψη αποφάσεων.

Η Επιχειρηματική Ευφυΐα είναι άνθρωποι και συστήματα άρρηκτα δεμένοι» δήλωσε ο Νικόλας Κωσταράς, Γενικός Διευθυντής Πληροφορικής WIND Ελλάς.

Διαφήμιση