Αρχική Ειδήσεις Το τελευταίο ταξίδι του Σπύρου Γκίνη που «έφυγε» ξαφνικά

Το τελευταίο ταξίδι του Σπύρου Γκίνη που «έφυγε» ξαφνικά

0
Διαφήμιση

Θλίψη στον τουριστικό χώρο σκόρπισε ο αιφνίδιος θάνατος του Σπύρου Γκίνη, β’ αντιπροέδρου της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΓΕΠΟΕΤ) που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την Κυριακή σε ηλικία 74 ετών.

Ο θάνατος του ιδιοκτήτη και ιδρυτή της εταιρίας GinisVacances έγινε γνωστός χθες με το αποχαιρετιστήριο μήνυμα στο facebook από τον Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (Hatta). Ηταν μια θρυλική μορφή του ελληνικού τουρισμού, που έχτισε ένα από τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά πρακτορεία της χώρας.

Ο αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας γεννήθηκε το 1941 στην Κέρκυρα και μεγάλωσε στον Πειραιά. Άρχισε να εργάζεται από πολύ νεαρή ηλικία, καθώς έπιασε δουλειά σε βιβλιοπωλείο όντας ακόμη μαθητής στο Πρότυπο Νυχτερινό Εξατάξιο Γυμνάσιο της πόλης.

Ύστερα από τις σπουδές του στην Πάντειο και την ολοκλήρωση της στρατιωτικής θητείας του εργάστηκε δέκα χρόνια ως salesmanager στο ταξιδιωτικό γραφείο ManosTravel. Το 1975 ίδρυσε τη δική του εταιρία. Ο Σπύρος Γκίνης ήταν για πολλά χρόνια πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ταξιδιωτικών Γραφείων Αερομεταφορών. Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Πηγή: Espresso

Διαφήμιση