Αρχική Ειδήσεις Με πιστωτική κάρτα η αγορά εισιτηρίου στην Ακρόπολη – voucher από τα...

Με πιστωτική κάρτα η αγορά εισιτηρίου στην Ακρόπολη – voucher από τα γκρουπ

0
Διαφήμιση

Με πιστωτική κάρτα μπορούν πλέον, για πρώτη φορά, να πληρώσουν μεμονωμένοι επισκέπτες και οργανωμένα γκρουπ το εισιτήριό τους για τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης. Πρόκειται για ένα αίτημα πολλών χρόνων που τώρα ικανοποιείται.

Ειδικά όσο υπάρχει δυσκολία ρευστού, διευκρινίζεται ότι τα γκρουπ τουριστών, θα δίνουν voucher, όπου αυτό υπάρχει. Όπου δεν υπάρχει voucher, οι πράκτορες των γκρουπ θα παραδίδουν στα εκδοτήρια πιστωτικό σημείωμα με τα πλήρη φορολογικά στοιχεία τους, το οποίο θα το εξοφλούν μετά το άνοιγμα των τραπεζών.

Τα παραπάνω γνωστοποίησε χθες το υπουργείο Πολιτισμού, ανταποκρινόμενο σε αίτημα του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ).

Όπως ενημέρωσε ο ΗΑΤΤΑ τα μέλη του, η ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού βρίσκεται στα αγγλικά στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου, καλώντας τα τουριστικά γραφεία να το αποστείλουν στους συνεργάτες και πελάτες τους στο εξωτερικό.

” Έτσι ώστε να τους διαβεβαιώσετε ότι δεν υπάρχει αναστάτωση στη χώρα και ότι οι τουρίστες δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα. Η Ελλάδα είναι Ευρώπη και αποτελεί τον πιο δημοφιλή και ελκυστικό τουριστικό προορισμό”, τονίζεται από τον ΗΑΤΤΑ.

Διαφήμιση