Αρχική Ειδήσεις Φόρουμ «Capital Controls & Επιχειρείν»

Φόρουμ «Capital Controls & Επιχειρείν»

0
Διαφήμιση

Την Παρασκευή 24 Ιουλίου, εκπρόσωποι όλων σχεδόν των φορέων που καλύπτουν τους τομείς της παραγωγής, του εμπορίου, των χρηματοοικονομικών δραστηριοτήτων, του e-commerce και της τεχνολογίας, καθώς και εκπρόσωποι της οικονομικής ζωής της Κύπρου, θα ανταλλάξουν απόψεις, προβληματισμούς και θα συζητήσουν πρακτικές λύσεις για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων των capital controls στη λειτουργία των επιχειρήσεων.

Η συζήτηση θα αναπτυχθεί σε πάνελ διαλόγου, στο πλαίσιο του φόρουμ «Capital Controls & Επιχειρείν», που διοργανώνεται από τη Boussias Communications, όπου εκτός των εκπροσώπων των φορέων, θα συμμετέχουν εκπρόσωποι της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου & Καταναλωτή, του Υπουργείου Οικονομίας, ενώ ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου, κ. Αντώνης Παπαδεράκης, θα ανοίξει τις εργασίες με σύντομη ομιλία. Στόχος της διοργάνωσης είναι να κατατεθούν προτάσεις για την καλύτερη διαχείριση των επίκαιρων ζητημάτων, που απασχολούν τις επιχειρήσεις σε όλους τους τομείς της δραστηριότητάς τους.

Μεταξύ των φορέων που εκπροσωπούνται στα πάνελ συγκαταλέγονται οι εξής: Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών (ΣΕΒ), Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας (ΕΕΑ), Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεων Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ), Ελληνικός Σύνδεσμος Βιομηχανιών Επώνυμων Προϊόντων (ΕΣΒΕΠ), Σύνδεσμος Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος (ΣΕΣΜΑ), Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων (ΠΣΕ), Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), Ελληνική Εταιρεία Logistics (ΕΕL).

Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Ιατρικών και Βιοτεχνολογικών Προϊόντων (ΣΕΙΒ), Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδας, Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA) , Σύνδεσμος Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ), Ελληνικές Υποδομές & Οδοί με Διόδια (HELLASTRON).

Στο forum θα παρουσιαστούν, επίσης, δύο έρευνες: Από τον Καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γιώργο Δουκίδη θα αναλυθούν τα αποτελέσματα της έρευνας σχετικά με το πώς επηρέασαν τα capital controls το ηλεκτρονικό εμπόριο, ενώ από τον κ. Χάρη Μακρυνιώτη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Endeavor Greece, θα παρουσιαστεί η έρευνα καταγραφής των επιπτώσεων των κεφαλαιακών ελέγχων στις επιχειρήσεις.


Περισσότερες πληροφορίες: www.capitalcontrolsforum.gr.

Διαφήμιση